2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047313 بازدید | 118822 پست
سلام رقیب جونی ها🌹   گزارش#   ۹۹/۱۰/۱۰  کالری مجاز 500 کالری مصرفی 550  ...

ممنون عزیزم

تو هم عالی هستی 👏🏻

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عشقولی ها.  اینم از گزارش روز فست من صبحانه:نان تافتون 30گرم +پنیر +گردو+آبجوش ابلیمو 136 ...

آفرین عالیه😍😍من اصلا اب نمیتونم

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
چرا ادامه نمیدی؟اصل کارمبتدیه بقیشو باتمرین به دست میاد دوس نداری برا خودت تواین کرونا که هیچ جا نمی ...

دست و پنجت درد نکنه.مامانمم میگه یاد بگیر،خیاطی بلد نباشی لنگ میمونی،مخصوصا تو این اوضاع اقتصادی.

هم هر چی دوس داشتی میتونی بدوزی،ولی کو گوش شنوا

@آسنات99   💟 عزیزم این سوال دوستمون بود اون تاپیک قفل شد کسی جواب نداده برا منم سوال شد ممکن ...

گلم فست روبگیری خیلی بهتره وتآثیرداره توکاهش وزن البته ماه اول میشه نگیری یابا۷۰۰ببندی🌼باگرسنگی کشیدن کسی لاغرنمیشه فست یجورشوک میده به بدن برای کاهش بهتروزن، سبزیجات و پروتئین مصرف کنی کمترگرسنه ات میشه عزیزم ،وخگخ اختیاریه وبرای پاکسازی بدن مفیده🌼💙💙

کالری مجاز ۱۰۲۴ مصرفی ۱۲۰۰ متاسفانه چون اش خوردم زیاد شد وگرنه پرخوری نداشتم @hamta788305   ...

عالی بودی دختر 👏🏻

۸ لیوان آب یادت نره 😉

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
گلم فست روبگیری خیلی بهتره وتآثیرداره توکاهش وزن البته ماه اول میشه نگیری یابا۷۰۰ببندی🌼باگرسنگی کشی ...

اين رقباي من نامرئي شدن گزارش نميدن من موندم بدم ندم چيكار كنم😂😂😂😂😂

خيالت راحت عشقم رعايت كردم ١١٠٠ تا خوردم ٢٠٠ تاش مونده الان ميخوام شير بخورمو خرما ١٥٠ تاش پر شه حداقل

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

💙💙💙💙خوشگلااای آبیییی لطفاً پست الهه جون که صفحه421گذاشته روحتمااااا بخونیدمرسی 💙💙💙💙

کی میشه ماام یه خوشگل آبی شیم😂

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪