2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047461 بازدید | 118822 پست
اره من سرم درست میکنم بهتر میشه بی حالیم . یکم نمک دریا + یه حبه قند + یک قاشق آب لیمو یا سرکه سیب ط ...

کلش تو یه بطری آب معدنی بزرگ‌

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها من  چند وقت پیش دو کیلو کم کردم اما سایزم یک سانتم کم نشد🥺🥺🥺معلوم نی جریان چیه

ورزش می‌کنی ؟ قبل یا حین پریدت سایز نگرفتی ؟

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

ورزش می‌کنی ؟ قبل یا حین پریدت سایز نگرفتی ؟

نه قبل و حینش سایز نگرفتم 

بدنسازی کار میکنم

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

فست من امروز شد ۶۰۰ 

۵۰۰ بودا 

باریزه خواری خرابش کردم 🤦‍♀️

آب ۶ لیوان 

ورزش ۳۵ مین با آپ ورزش بانوان و آپ چربی سوز شکم

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
نه قبل و حینش سایز نگرفتم  بدنسازی کار میکنم

بدنسازی خیلی خوبه اثرش ‌وومیبینی کم کم صبور باش ادامه بده 😍💪💪 

کلش تو یه بطری آب معدنی بزرگ‌

اها مرسی عزیزم. من هم ضعف داشتم هم دلم برنج میخواست😢😢 ی قاشق خوردم اما امروز ب کم قانع نبودم انگار ویار داشتم😂😂

لایک نکن 😎.ریپلی کن ریپ دوسدارم😍صلواتم نمیخوام برای خودت بفرس😎🖐
فست من امروز شد ۶۰۰  ۵۰۰ بودا  باریزه خواری خرابش کردم 🤦‍♀️

@فندق_فسقلی  

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

سلام عریزان منم میخوام عضو بشم شرایط عضویتو‌میشه بگین؟

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!               وزن:۶۸ وزن هدف:۶۰ قد:۱۶۶ مطمئنم که تااخر مرداد ماه به وزن دلخواهم خواهم رسید😊💙
اها مرسی عزیزم. من هم ضعف داشتم هم دلم برنج میخواست😢😢 ی قاشق خوردم اما امروز ب کم قانع نبودم انگار ...

من اینجوری وقتا سریع فشار و قندم و میگیرم . گاهی البته همه دچار این ولع میشیم از کم آبی هم هست 

سلام عریزان منم میخوام عضو بشم شرایط عضویتو‌میشه بگین؟

صفخه اول و دوم و بخونید عزیزم . خوش آمدید 😍💪