2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047461 بازدید | 118822 پست
کجاییی نیستی جیزمون کنی. آمپول زن. ببخشید طبیب جان😃😃 @آلاهیدا    

بیا فعلا این قارچای خوووووشمزه رو بخور یه کم بپوکی 🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 که یاد بیگیری طبیب الاطبارو درست درمون صدا بزنی 😈😈😈😈😈😈

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بوکون

آقا من اولین بار که اومدم این تاپیک

خیلی وقت پیشا بود اونموقع ها عضو نمیگرفت

بعد اومدم بخونم که چی به چیه

دیدم نوشته دو روز در هفته فست😂😂😂

گفتم وای چه عالی یه رژیم با فست فود داریم😂😂

فکر میکردم برای شکه از این رژیما که یه روز رو آزادی هرچی میتونی بخوری

بعد با خودم فکر کردم دیدم کالریاش خیلی کمه که😬

تهشو که خوندم دو هزاریم افتاد😬🙈

سلام عزيزم بعله كه ميشه چرا كه نه من ٢١ كيلو ٥ ماهه كم كردم ٩ كيلو ام ٥ ماه  سه چهار كيلوش ب ...

بخاطر بچهاس از خودم گذشتم نه خرجی نه رسیدگی حالابهم غیر مستقیم گفت بد ریخت و بد قیافه تصمیم گرفتم ی تیکه طلا بفروشم دماغم عمل کنم پف چشام بردارم لاغرم بکنم تا بد ریخت و بد قیافه نشونش بدم 

شرمنده عزیزم خیلی اعصابم بهم ریخت گفتم ببینم برنامه غذاییت بهم میدی

وزن شروع ۹۷  وزن فعلی 89هدف ۷۰ نمیخوام از ۷۰کمتر کنم شایدم ۶۵بشم هرچی خدا بخواد ولی در کل یکم گوشت و بار داشته باشم بد نیست😆 اگه بشه شکمم آب کنم وااای خدا من تابحال تجربه لاغری و رژیم نداشتم ولی بخاطر ۲قلوهام خیلی بهم ریختم و صورتم شکسته شده تصمیم گرفتم فقط ب خودم برسم بچهام رسیدگیشون جای خود😊
دیدی گفتم خوبه😁نوووش جونت افرین افرین چون اینجوری زود مغز دستور سیری رو صادر میکنه

ما به مغز دستور میدیییییم 💪💪💪💪💪💪💪💪💪

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
@آلاهیدا     وای الا تو خیلی خوبی خدا تو رو واسمون نگه داره هزاری😍😍😗😗😗😗

خپووووونت 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

بخاطر بچهاس از خودم گذشتم نه خرجی نه رسیدگی حالابهم غیر مستقیم گفت بد ریخت و بد قیافه تصمیم گرفتم ی ...

عزیزم ب حرفای این مردا نباید توجه کرد تلاشتو بکن موفق میشی❤

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
عزیزم ب حرفای این مردا نباید توجه کرد تلاشتو بکن موفق میشی❤

فدات عزیزم.انشاالله 

وزن شروع ۹۷  وزن فعلی 89هدف ۷۰ نمیخوام از ۷۰کمتر کنم شایدم ۶۵بشم هرچی خدا بخواد ولی در کل یکم گوشت و بار داشته باشم بد نیست😆 اگه بشه شکمم آب کنم وااای خدا من تابحال تجربه لاغری و رژیم نداشتم ولی بخاطر ۲قلوهام خیلی بهم ریختم و صورتم شکسته شده تصمیم گرفتم فقط ب خودم برسم بچهام رسیدگیشون جای خود😊
سلام گلم پَ کو ناهارت؟؟؟🧐 کنار غذا حتمااا از سبزیجات استفاده کن ما بقیش  یا چند ...

خاحر

ناهار که نداشت

سبزیجات هم که نداشت

چند تا سانسوری هم داشت

تو بوگو کوجاش مونده که خوب باشه ؟؟ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣