2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047455 بازدید | 118822 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان من  تو طول روز خوب پیش میرم شب که میشه شیطون گولم میزنه و کلی خوراکی میخورم😂😂😂

امیدوارم با این چالش بتونم جلو خودمو بگیرم😉 وگرنه من دو سال پیش ۵۰ کیلو بودم یه دفعه ای اشتهام بدجور باز شد و ده کیلو اضافه کردم🙄 راهی هست این اشتهای رو بویژه اشتهای شبانه رو کم کنیم؟ من کم بخورم سر درد میگیرم😑مطالعه زبادی هم دارم و نیاز به خوراکی دارم که مغزم باز شه

@آسنات99  

سلام به همه دوستای گلم

کاهشای عشقام که کم کردین مبارک 

بادکنکاهم ایشالا بعد ترکیدم میترکونین😆😆😆

عالی بودین تاپیک وزن وزنتونو بذارین فاطی، سمیرا

@دختره_بخندون @تبسم27 @صدف_20 @انرژی0مثبت @abremaman  

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

دهه ی 60 بر تو گلریزااااان🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 اشکال نداره هف ...

😚😚😚ممنون گلم. 

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه ها تاپیک وزن فقط برای اینه که وزنتون رو داشته باشید و راحت پیداش کنید و ما هم روند کاهشتون رو ببینیم لطفاتو تاپیک وزن فقط وزنتون رو مرتب بزارید و پست متفرقه نزارید 

اگه دوست دارید دوستاتون یا سرگروهتون هم وزنتون رو ببینن اینجا هم میتونید باز وزن بزارید و اونا رو تگ کنید که سرگروه ها هم ببینن و یا تشویق کنن 

تو تاپیک وزن فقط لایک میشید ریپلای نکنید لطفا 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

👆👆👆👆👆👆👆

@violoonist مهسا عالی بودی اول جدا برات پیام دادم دیدم تاپیک وزنه پاک کردم دیگه اعلام وزنمو با ریپلای جواب دادم عالی بودی دختر👏👏👏

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

[QUOTE=170173445]سلام به همه دوستای گلم کاهشای عشقام که کم کردین مبارک  بادکنکاهم ایشالا بعد ترکیدم میترکونین...[/QUOT]

مرسی فدات مال خودتم مبارک😍😘

وزن شروع  ۷۵😬🙄وزن  هدف  ۷۰😍😋امید بخدا رسیدم بهش باب میلم نبود باز هدف میزارم😊🥰

@زیتونپرورده  

س‍لام عزیزم،من خرابکاری کردم😔

وزن هفته پیش ۶۱      این هفته ۶۱.۶

تقریبا رژیمو رعایت کردم ولی یه روز رفتم مهمونی و یکم آش و یکم خورشت چرب و یه ذره کیک ...کالری یه روزم شد ۲۵۰۰🙄ورزشم فقط یه روز کردم😬خیلی این وزنای آخر سخت شده.

من ۵ ماه پیش ۷۲ بودم که با کالری شماری اومدم ۶۱ ولی الان یه ماهه رو ۶۱ ام🥺فکر میکنم هیچوقت نمیخوام دهه ۵۰ رو ببینم انگار😔

زندگی سالم و کاهش وزن(بامداد خمار)>گروه سبز  شروع :اول دی/قد۱۶۵،وزن اولیه۶۱،وزن فعلی ۵۹.۱،وزن هدف ۵۶.💖💪💪💪به زودی موفق میشم😉🥰
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ بچه ها تاپیک وزن فقط برای اینه که وزنتون ...

سلام الهه جون اره منم جواب دادم دیدم تاپیک وزنه پاک کردم اره متفرقه نباشه همش وزن باشه بهتره👏👏👏👏

فرزندانم بیایید چالش جدید🥳🥳🥳🥳 @فقطخداجون       @madartanha    ...

چشم ممنون😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

سلام عزیزم سرگروه جان @sepiiiiiideh  

وزن اولم ۹۵

وزن هفته قبلم ۸۸

وزن این هفته ام ۸۸/۲۰۰

خراب کردم شرمنده اممم ‌. قوووول میدم جبران کنمممم

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️