2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047454 بازدید | 118822 پست
سلام دوستان من ۲ کیلو کم کردم تو این هفته زیاد نیست؟

سلام نه خوبه هفته ی اول رژیم بخاطر شوکی که به بدن وارد میشه کاهش بیشتره یکمی از کاهش اول هم اب بدنه از هفته دوم کاهش نرمال میشه

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی خاحر جان بعد یه هفته سرماخوردگیه خانوادگی و خونه نشینی رفته بودم خونه مامان و مادر گودی سر زدم ...

فستو به باد دادی پس؟خونه دوتاشونم شام خوردی؟؟ازبس که مهربونی روی کسیو زمین نمیندازی😂😂😂

وایییییی فاطمه هنوزدرست نشده😥😥👿👿👿 دیگه حقشه بیام گازش بگیرم👿👿 سلام صبح بخیر🙈😘

سلام ب روی ماااااهت گلم😍😍😍😘😘😘😘😘🐥🐥🐥🐥

صبحت بخیر و شادی😍😍😘😘😘

نه گریم گرفته🥺🥺🥺🥺 هوا هم سرررررده😬😬😬

امروز دیگه تمام میشه😞😞😞😞

الان اومدم اعلاناتمو چک کنم و برم ب این وضع برسم😭😭😭

به حکمتش دل بسپار 🌿
😋😋😋😋اخ چی بشه،ما هم میاییم مغازه ت😂😂😂

اسمشم بذار جیگرکی رجیمی ها

گمونم فست گشنه تون کرد اینقد دمبال سیب زمینی کبابی و جیگر افتادین @خوشگلشششونم   😂😂😂😂

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
باریکلا😘😂😂😂😂😂. @nonoty   گلم 👆

@nafasi20  سلام عزيزم

شروع ٩٢/٢٠٠

شروع چالش پاييزي ٨٦/٦٠٠

هفته قبل ٧٧/٨٠٠

امروز با اينكه پريودم ولي  ٧٧

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
@آسنات99    sun_girl هستممممم دیشدیریدیدین ماشاللا😂 وزن شروع ٧١٣٠٠ هفته پیش ۷۰وزن امر ...

ماشاءالله عالییییییی بودی دختر👏👏👏🎆🎆🎊🎉💃💃💃💃💃💃کاهش ودهه ۶۰شدنت خیلیییی مبارکهههه💪🎉🎊🎊🎊🎆🎆👏👏👏الانشم عالی هستی😍

وزنتوتوتاپیک وزن هم بزارعزیزم صفحه۴۲۱پست الهه روبخون توضیح داده🌼🌼🌼

سلام عزیزم،کاهشت عالی بود،من دیروز فست نداشتم،شرایط وزن کشی ندارم،هفته آینده اعلام میکنم.   ...

سلااام عزیزم..من هنوز تو رخت خوتب بسر میبرم🤭

منتظرم ۱۰ونیم بشه پاشم وزن کشی کنم...اینجا تگت کنم؟یا اونور

سوگلی خدا منم💜
شلغم رو بخار پز میکنم گلی مهربانو عضو جدید تاپیک هست

آخه بانو مهر هم جدید اومده

فکر کردم واسه اینکه اسمشو جابه جا مینویسی درست تگ نمیشه 🙈🙈🙈🙈🙈🙈 فست مخمو ترکونده بود خاحر 😁😁😁😁😁😁

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
اسمشم بذار جیگرکی رجیمی ها گمونم فست گشنه تون کرد اینقد دمبال سیب زمینی کبابی و جیگر افتادین @خ ...

واااای آلاهیدا انقد باساناز ازجیگرحرف زدیم کل تاپیک ریختن روم که بسه دلم خواست 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 @sanaz718  

@فندق_فسقلی     سلام  من ۲ کیلو وزن کم کردم  باید کالریم رو دوباره با وزن جد ...

سلاااااام😍😍😍😍😍😍😍😍

وااااای کااااهشت مبارک👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🐥🐥🐥🐥🐥🐥

نه هر 5 کیلو کاهش،100تا از کالریت کم کن💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿