2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047455 بازدید | 118822 پست
احسنتم🦾🦾🦾👍🏼

متشکرم سر گروه جونی 😍😍😍

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

سلام ببخشید یه سوال دارم در روز میشه چند گرم نون خورد؟وزنم ۶۴/۸ وقدمم۱۷۳  اگر میشه هم روزایی ...

سلام گلم روزایی که نون میخوری بدون برنج وماکارونی (نشاسته ایی)تا۶۵گرم نون باشه روزایی که برنج ایناداری۳۰تا۴۰گرم باشه بهتره 🤗راستی قدت ووزنت که عالیه گلم؟تثبیتی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا همه ما را به هدف و ایده آل مان زودتر  و آسان تر از آنچه فکر میکنیم برسان .

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

سلام عزیزم صباچالش تی آرایکس داره فقط🤗 اگربتونی و یادت نره موقعه ورزش کردن شکم رومنقبض کنی عالی می ...

ممنونم زهراجون 😚❤❤❤❤❤❤❤

یعنی آموزش میده  ؟

میشه ادرس تلگرام یا پیجش رو بدی ؟

ممنونم 

رفقا من امروز ۱۲۵۰ کالری غذا خوردم و یک و نیم ساعت پیاده روی کردم💪🏻❤️💪🏻❤️💪🏻❤️

تغییر درسته سخته اما لذتی داره که فقط اون کسی که مسیرشو طی کرده می‌تونه درک کنه✨🌱🌹❤️

سلام گلم روزایی که نون میخوری بدون برنج وماکارونی (نشاسته ایی)تا۶۵گرم نون باشه روزایی که برنج اینادا ...

اها ممنون عزیزم

نه تثبیت نیستم عزیزم میخوام زیر شصت کیلو بشم چون هنوز سایزام جا داره که کمتر بشن 

سلام ببخشید یه سوال دارم در روز میشه چند گرم نون خورد؟وزنم ۶۴/۸ وقدمم۱۷۳  اگر میشه هم روزایی ...

سلام عزيزم 

ما كربو شماري نميكنيم كالري شماري ميكنيم 

همه چيز در حد كالري مجازمون ميخوريم