2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047461 بازدید | 118822 پست
خندیدی   دیدی؟همیشه بخند اینجوری قشنگ تری   هیچوقت ندیدمت ولی از همینجا می‌دونم دوستداشت ...

آره با وجود شما عشقا مگه میشه نخندم😂😂😂😂😂😂

فداتم زیبای من❤ دوست دارم😘

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مائده دقیقا  اول باید این آشفتگی روح و روانمو جمع و جور کنم بعدش با آرامش بشینم فکر کنم و ...

راستی فاطمه یه چیزبگم؟

تو خانواده خودم اولین نوه دختربود 

2تای بعدی پسر

و تمام فکو فامیلام پسر بهدنیا آوردن

نازگل من تو خونه خودمون بعد 12 سال دومین نوه دختره وتو فامیل هم بعد سالها دختراومد

میخوام اینوبگم مطمئن باش قراره یه به یادموندنی بهت هدیه بده

سلام شب بخیر خانوما  کالری مصرفی امروز من  صبحانه ۳ کف دست نان لواش یک قوطی کبریت پنیر و ...

منم خیلی نون دوست دارم ،😐خیلیم تلاش میکنم نخورم ولی دیگه ۶کف دستو نمیتونم نخورم ،الان فردا که اصلا نباید خورد😁سر سفره سه کف دست بیشتر نزار براخودت

راستی فاطمه یه چیزبگم؟ تو خانواده خودم اولین نوه دختربود  2تای بعدی پسر و تمام فکو فامیلام پ ...

واااااای الهی قربونش برم😍😍😍😍😍

خدا دلم ضعفففففففف رفت😍🐥🐥🐥🐥🐥

خدا حفظش کنه

مائده اتفاقا ظهر شوهرم میگف اخم نکن فردا دخملمون اخمالو میشه هاااااااا....😁😁😁😁

عزیزم❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
مرسی گلم❤ ان شاءالله ک چیزی نیست🌿🌿🌿🌿 دوسداشتی عکس آزمایشت رو بفرست تا ببینم

ممنون عزیزم مررررسی 😍😍😍 فدات مهربونم ❤❤

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
مرسی مهربون😚

فدات گلم 😍😍😘😘

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
خدا نکنه خوشگلم 🌹 برای درمان ناباروریم هر چه تلاش و دکتر و دارو همش بی نتیجه میشه....... پریشب ...

دکترا چرت و پرتی زیاد میگن بمن میگفتن تا عمل نکنی باردار نمیشی امیده ب خدا باشه ن بنده خدا

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
دور از جونت نازنین بانو❤ هزار سال زنده باشی چند ساله در مسیر درمان هستم.... ماه قبل آی یو آی کرد ...

عزیز دلم استرس نداشته باش من تنبلی شدید تخمدان با چسبندگی رحم و لوله ها داشتم ک باید ۳تا عمل میکردم تا باردار شم کوتر تخمدان هیسترسکوپی و لاپاراسکوپی ک دکتر گفت حالا اگه باز شه آب یخ و ریخت رو دستم ولی من دیگه بیخیال شدم تا عمل همینطوری نزدیکی داشتیم بدون جلوگیری چون اصلا دکتر گفت بدون عمل باردار نمیشی ولی معجزه شد ومن باردار شدم

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷