2777
2789
بز ت چرا تگ نمیشی برا من دیشب تگت کردم یجایی

فقط تو میگی‌تگ نمیشی😐😐

حالا کجا‌بود ؟بزبز قندی 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خو خستم

خف مف بودو عوض کن بودو

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
برو بابا🤣💔دیوونه

پاکش میکنی یا ی جور دیگه بفهمونمت😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
@بزبزقندی    

😂😂😂😂😂😂دیوونه 

فقط تو میگی‌تگ نمیشی😐😐 حالا کجا‌بود ؟بزبز قندی 

دورهمی ترک ها بود البته خوددم رفتم 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
دورهمی ترک ها بود البته خوددم رفتم 

😐😐😐عکستو برام‌نفرستادیا😐فیتنس

برو بابا🤣💔دیوونه

دمپاییمو درمیارما

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
چرا؟؟؟؟😂😂😂😂

😂😂😂فاطی ب من گف بز

منم بهش گفتم بزبزقندی😂😂😂توام تگش کردی