2777
2789

دوستان۵شنبه گذشته اچ سی جی زدم...کی میشه بی بی بزنم؟؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

وقتی پری نشدی  

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

Hcg که بارداری ۱۰۰%نداره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

Hcg که بارداری ۱۰۰%نداره

۵تا۹لتروزول خوردم۹و۱۰سینال اف زدم...۱۲و۱۳اچ ام جی زدم...۱۵اچ سی جی(۶تاهم فولی داشتم)😐سوالم اینه کی میشه بعدش بی بی زد

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

منم چند روزه که زدم البته ۵ تا فولیکول غالب داشتم دکتر بخاطر اینکه احتمال چند قلویی برام میداد گفت یه دونه بیشتر آمپولhcgنزنم 

همش میگم کاشکی دوتا میزدم ینی چند روز قبلش برام دوتا نوشته بود ولی روزی که سونو کردم نذاشت دوتا بزنم

۱۴ روز  سایز فولیکولت چند بود عزیزم؟

روز۱۲...۶تاداشتم...۴تاچپ...۱۳..۱۲..۱۱..۱۱/۵سمت راست۲تا۱۵و۱۵/۵ک بم اچ ام جی دادک بالغ بشن

۵تا۹لتروزول خوردم۹و۱۰سینال اف زدم...۱۲و۱۳اچ ام جی زدم...۱۵اچ سی جی(۶تاهم فولی داشتم)😐سوالم اینه کی ...

۱۴ روز بعد تزریق که اگر مثبت شد بتونی مطمین باشی اثر آمپول نبوده و بارداری

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
۵تا۹لتروزول خوردم۹و۱۰سینال اف زدم...۱۲و۱۳اچ ام جی زدم...۱۵اچ سی جی(۶تاهم فولی داشتم)😐سوالم اینه کی ...

تقریبا ۱۵روز بعدش میشه زد

چون منم استفاده کردم

کلی هم فولی خوب داشتم نشد

منم چند روزه که زدم البته ۵ تا فولیکول غالب داشتم دکتر بخاطر اینکه احتمال چند قلویی برام میداد گفت ی ...

بایکی هم خدابخوادمیشه دوقلومهم اینه دوتاازادبشه منم توژنم دارم.

حداقل ۱۴ روز باید بگذره! تا ۲۰ روز نهایت نشون میده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️