2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من و خواهرم خونه بابام از نظر مالی اکی بودیم

ازدواج کردیم شوهرامون وضع مالی خوبی ندارن

بابام خیلی دوست داره به رفاهمون کمک کنه شوهرخواهرم خیلی کمک میگیره از بابام الان وضعشون خیلی بهتر شده

اما شوهر من کمکای بابامو قبول نمیکنه اگرم بکنه هزااار مکافات داره بعدش

میگه دوست ندارم اینجوری 

اگه فکرم اینچیزا بود شرایطم خیلی فرق میکرد

خونخ بابام یجور سختی بود خونه شوهر یجور دیگه😁ما فقط تو گور راحتیم‌خواه 

من چون بابام مریض بود و کار نمیکرد هیچ وقت و آویزون جیب ننه باباش بود همیشه بدبختی کشیدیم. هنوزم با پول مامانم زندگیشون میچرخه! ولی خونواده شوهرم از هیچ ب جایی رسیدن. همش در حال کار هستن.. بی پولی نه ولی خیلی کم پولی هم داشتیم ب قولی ب نخ رسید ولی پاره نشد خداروشکر

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
دقیقا ...مثل پدر و مادر من ...پدر و مادر من الان فقطططط برای خوردن شون خوب خرج می کنند اونم فقط خورد ...

پدر و مادر من خوب هم نمی خورن .باز مادرم خیلی بهتره پدرم که اصلا افتضاح پدر خودش هم همین بود 

کار پیدا کن ولی شوهرت رو بدعادت نکن یواش یواش  از عادت بندازش .ده درصد هم عوض بشه شرایطتت بهتر ...

۹ ساله ازدواج کردم، الان خیلی خیلی بهتر از قدیماش هست

ولی خوب منم چون پدر مادرم خیلی ولخرج هستن و همیشه هرچی خواستیم برامون فراهم کردن ، توقعم یکم بالاست، واسه خودم هیچی نمیخوام ولی دوست دارم دخترم مثل بچگی های خودم بزرگ بشه، عقده ای نشه

اگر برم سر کار دیگه اصلا خرجم و نمیده

پدر و مادر من خوب هم نمی خورن .باز مادرم خیلی بهتره پدرم که اصلا افتضاح پدر خودش هم همین بود 

مثلا مادرم لباس های کهنه ما و ملحفه های کهنه ما رو استفاده می کنه .اما خب از شکم هیچی کم نمی گذارند ...بهترین گوشت و میوه و آجیل رو می خورند ...نوش جان شون مال خودشونه ..اما خب چقدر به ما سختی گرفتند ...من جهیزیه ام را خودم خریدم با قرض و وام و پس انداز ...البته هنوز هم شوهرم نمی دونه ...

الان فرش پاره ، لباس های کهنه در حالیکه حدودا پانصد میلیون تو بانک دارند ...

نه من دیدم دخترایی که باباشون هیچی نداشته بعد ازدواج اومدن منطقه خوب  و ماشین مدل بالا ومسافرت ...

دیدم👌

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
۹ ساله ازدواج کردم، الان خیلی خیلی بهتر از قدیماش هست ولی خوب منم چون پدر مادرم خیلی ولخرج هستن ...

پس اگه اینجوریه اصلا نرو سرکار .حق داری از این موارد دیدم تازه خرج خونه رو هم میندازه گردنت

مثلا مادرم لباس های کهنه ما و ملحفه های کهنه ما رو استفاده می کنه .اما خب از شکم هیچی کم نمی گذارند ...

به نظر من یه جور بیماریه .خیلی در مورد خانوادم فکر کردم و واقعا نتیجه گرفتم که بیمار هستن کاری هم از دستت برنمیاد .پدر مادر منم کلی ثروت دارند ولی از یه کارگر فصلی هم که یه روز کار داره سه روز نداره بدتر زندگی می کنند .