2777
2789

بچه ها من دوهفته پیش موهامو تو خونه دکوکرم کردم . تقریبا وسط موهام ب تن نارنجی زد و بقیه هم زرد . رنگ خیلی روشن گذاشتم سفید خاکستری ولی اصلا موهام رنگ نگرفت از آرایشگاه پرسیدم گفت پایه با رنگی که گذاشتی جواب نداده از شامپو شیمیایی استفاده کن تا اول زردی و نارنجیت بره .اینکارم انجام دادم کامل از بین نرفت فقط یه کوچولوووو کمرنگ شد .طبق نظر آرایشگرم رنگ شیر نسکافه و مرواریدی گذاشتم یک ساعت هم‌روی موهام موند ولی هییییچ تغییری نکرد انگار رنگ نذاشتم .موندم چرا اخه؟یکی میگفت پیگمنت های موهات مرده 😐اخه من کاری نکردم ..توروخدا اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید چیکار کنم 

به پایه نرسوندی موهاتو 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

امروز میخوام برم ارایشگاه موهام رنگ کنم... بعد ماه هااا چ حس خوبیه ک ادم به خودش برسه... به نظرم شما رنگ تیره تر بزار.. مرواریدی هم رنگ خیلی روشنی هست

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلن نسوخت  آره یکم موهام رنگ داشت مال یه 6ماه قبل بود  ولی دکوکرم  نمیسوزونه که ...

اخه تو این سایت شنیدم خیلی ها پشیمون بودن یا میگفتن نارنجی شده یا میگفتن دکلره کنی بهتره تا دکو مارک چی بود؟؟میشه از ی تیکه موهات عکس بفرستی منم میخوام بزارم چن دیقه موند رو سرت 

اخه تو این سایت شنیدم خیلی ها پشیمون بودن یا میگفتن نارنجی شده یا میگفتن دکلره کنی بهتره تا دکو مارک ...

نه اتفاقن موهام خیلی خوشگل شد هر جا میرم میپرسن چه رنگه خیلی خوشگله، من الان خونه مادر شوهرمم هر موقع رفتم خونمون عکس میگیرم ازش میفرستم برات 🌹🌹😊

امروز میخوام برم ارایشگاه موهام رنگ کنم... بعد ماه هااا چ حس خوبیه ک ادم به خودش برسه... به نظرم شما ...

یه آرایشگاه گفت تیره هم بذاری نمیگیره .موهات پیگمنتهاش مرده 🤨مگه میشه اخه

نه اتفاقن موهام خیلی خوشگل شد هر جا میرم میپرسن چه رنگه خیلی خوشگله، من الان خونه مادر شوهرمم هر موق ...

وای امیدوارم کردی پس منم میتونم بزارم مارک دکوکرمت چی بود؟؟اسم شماره رنگتم بهم بگو بی زحمت 

رنگ دومتم روشن بود چون موهات ب هر پایه ای رسیده باید اون شماره یا شماره پایین تر رنگ بزاری دکوکرم مو ...

اصلا نسوخت .دکوکرم خیلی خوب بود . تقریبا نیم ساعت روی موهام موند مارک مارال . به اندازه دوسه بند انگشت موهام از چندسال پیش دکلره مونده بود .ریشمم درومده بود .بقیه موهامم قهوه ای بود 

وای امیدوارم کردی پس منم میتونم بزارم مارک دکوکرمت چی بود؟؟اسم شماره رنگتم بهم بگو بی زحمت 

باشه گلی میگم ذخیرت کردم یادم نمیره🌹🥰

الان یادم نمی یاد رو جلدش نگاه نکردم