2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12087 بازدید | 1943 پست
خوب اونو میدونم  توام وایستادی نی نی یار بیاد بعد جواب بدی ☹☹

کو نی نی یاررر😱

من تازه اومدم

بعدم مگه چیه خو

نیکی تو یه پیام رسان بهم پیام میده. من اینجا میگم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام جانا باور کنین دختر خوبیه یکمی عجوله وگرنه از سربراهای سایته ممنون که همیشه هستین 🙏🙏❤❤

سلام عزیزم فعالش کردم با گزارش حذف شده بود لطفا حتما بهشون بگین با گزارش تاپیکهاشون رو حذف نکنن دفعه بعد من نمیتونم فعالشون کنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

کو نی نی یاررر😱 من تازه اومدم بعدم مگه چیه خو نیکی تو یه پیام رسان بهم پیام میده. من اینجا میگم

الان منم میترکونه تا برم درآغوش نیکی و پسرخالم 😂😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
😂😂😂😂خو خداروشکررر کی میاین خاستگار

به همین‌زودیا ادرس خونتو بگو خدمت میرسم 😂

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
سلام عزیزم فعالش کردم با گزارش حذف شده بود لطفا حتما بهشون بگین با گزارش تاپیکهاشون رو حذف نکنن دفعه ...

فعال نشده که عزیزم

فقط میتونه لایک کنه 

😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
نیکی بیا از اسارت بهمون بگو😂بگوحالاکه ازادشدی چه حسی داری😁😁

هنوز لغوه فقط میتونه لایک کنه 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
آره برای بعضیا صدای بلبل میده 🤣

😂خدا نکشتت

از‌کجا دیدی شیطوون😉

حالا مارو بگی خواهی نخواهی شیطنت داریم

توچی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
به همین‌زودیا ادرس خونتو بگو خدمت میرسم 😂

اصفهان

بعد از استاد شهریار . رباط اول