2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12087 بازدید | 1943 پست
نه توروخدا نگو پسرم😂😂یه بار ازیه کاربربخاطر پروفایلم بدجورفحش خوردم☹️🤐

بیخود کرد

هر کی هر چی گفت صدام کن بیام دخترم😒😒

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان چک می کنم ببینم چرا قطع شده

سلام جانا باور کنین دختر خوبیه یکمی عجوله وگرنه از سربراهای سایته ممنون که همیشه هستین 🙏🙏❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
نیکی این پیام مال تویه   میگم اگه داره لایک میکنه بهش بگو فلفلی گفت باید گوشتو بپیچون ...

نیکی به من گفت پسرخالت خونشونه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
سلام جانا باور کنین دختر خوبیه یکمی عجوله وگرنه از سربراهای سایته ممنون که همیشه هستین 🙏🙏❤❤

😔😔😔

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
نمیدونم واسه رها شاید ریموته😂

😂😂😂ریموت دیگ چ مدلیشههه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
😂😂😂برادر شوهرت بوق داره؟

حتمن داره دیگ وگرنه مرد نبود که 😂😂😂😂😂

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
حتمن داره دیگ وگرنه مرد نبود که 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂خو خداروشکررر

کی میاین خاستگار

نیکی به من گفت پسرخالت خونشونه

خوب اونو میدونم 

توام وایستادی نی نی یار بیاد بعد جواب بدی ☹☹

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
بوقش صدا میده؟    

خخخ مگ صداهم میده؟ اون بوق بی صداس