2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12087 بازدید | 1943 پست
من سرکارم اینور یه فایل اکسل بازه دارم روش کار میکنم من کلا مولتی تسک هستم😁😁😁😁 

منم سرکارم با این تفاوت ک کارام تموم شده دارم چایی با خرما میخورم و ضدافتابم پاک شده ترمیمش میکنم

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب من برم

ولی قبل از رفتن بگم انقدر از این مراسم ختم کاربریا که می‌گیرید بدم میاداااااا😂😂😂😂

اصلا دلم میخواد از دستتون 🤮🤮🤮

تا یکی لغو میزنه ده نفر اوهو اوهو گریه‌زاری، بیست تا تاپیک «نی‌نی‌یار توروخدا دوستمو برگردون»، سی تا تاپیک «رفیقم کجایی دقیقا کجایی» میزنید🤣

یعنی اِند لوس‌بازیه این مراسمتون😂

رفته دنبال زندگی و کارش یه تنفس بدید انقدر کولی بازی درمیارید

خب عقده‌هام خالی شد آخیییییش😂

مونده بود تو دلم یه بار با خاک یکیتون کنم

فقط دلم میخواد بعد از این پست یکی ازم انتقاد کنه یا حرف اضافی بزنه میام انقدر میزنمش که صدای بوووووو‌ق بده

شقه‌شقه‌ش می‌کنم😑

گفته باشم

انتقادپذیر شوهر کرد الان دو جین بچه داره من بولداگشونم😑

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خب من برم ولی قبل از رفتن بگم انقدر از این مراسم ختم کاربریا که می‌گیرید بدم میاداااااا😂😂😂😂 اص ...

تکبیررررررررررررر  

حرف دل منو زدی  

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

نیکی این پیام مال تویه 

میگم اگه داره لایک میکنه بهش بگو فلفلی گفت باید گوشتو بپیچونن که یه دفعه بیخبر نری دختر بد😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
چرا همیشه فکرمیکنم @آناتا     @موهیتا     دونفر نیستن ی نفرن،اخه خیلی شبی ...

😂😂😂😂 به حول و قوه‌ی الهی

دلمم بخواد❤️

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***