2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12087 بازدید | 1943 پست
وووویییی خانوم معلم😍 موفق باشی❤

همچنین..................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
مهربون  خوش صدا یکم زودرنج اروم بدی ندیدم ازت من چی😝👋🏻💖

وووویییش عشقوک منی😍

احساسیم خیلی

خط برمزم دوستامن

حتی گذشتم از عشقم براخاطر دوستام

دراین حد

دو

شوخی

با معرفت و خوش سر و زبونی

دلت بگیرن و ناراحت باشی یکم ب بقیه بی توجهی و میری تو خودت

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره

پس کرونا نیس خیااالت تخت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ببر تو رگ غیرتم باد کردع ضعیفع/ عا شلاخ میارما/

چش چش حرص نخور واسه قلبت خوب نیی😂😂😂😁اخ چه عاقاااییییی 😍😍😍😂😂😂شلاققق😐😍😂😂😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
اره رک بودن وقتی خوبه ک بقیه رو ناراحت نکنی با حرفات خوشم اومد

جووووونمییی ک😍

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
نگارم نگارمممم نگارممممم😍😍😍😂😂😁❤❤❤

ایشه#  

@nafasبلای۲  

ایشه/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ن دیگ تموم شد برو با سعید جونت 😂

😒باااااشهههه

ن بااااااااااااشههههههه

نهههه ببین منو باااااااااشه

نهههه قشششنگ ب من نگاهههه کن. باااااااااشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
دو ت بگردم مهتاب عشقی بخدا عشق 😍😍😍جون منی تو آبجی 

نفس باتوما/

ریپت زدما/

ینی با خاک‌یکسانم الان😂😂😂😂😐😐😐 من برم محو شم..تادرودی دیگر بدرود🤐🤐🤐😆😆😆

عع مهتاب/

عشخ منی خرع/

الان عشقی..عشق منی.....ساده....دلت صافو پاک...دلت نااازک....بی غرورو با معرفت...مشتی هسی دیگ/

جونمی ک

نگارمی

محبوبمی😍

ایکاش نگین قبل از فروردین ماه بودم نگاری🙂💔

مگه هس هنوز؟🤣بابا عقده ای بود تو امصاش نوشته بو همه اون پروفایلم که تو موهاتو دوگوشی بستیو لباس زرد ...

نميدوونم خدارشكرررر چشمم ديگه نخورده بهش😅

بچه ها بهم اسكرين داده بودن ك گفته رشتم مديريت ماليه ميخوام كارمند بانك بشم

(من رشتم مديريت ماليه و كارمندم)

فهميدم اين كلا هويت منو ميخواد تقليد كنه😂😂🤦🏼‍♀️

اولش خندم گرفت ولي وقتي ديدم راااحت دروغ ميگه حالم بهم خورد ازش

ميگفت من اصلا تورو نميشناسمم دفه اوله ميبينمت

ولي يجاي ديگه داشته غيبتمو ميكرده😅

بعد اسكرين ميذاشتم دروغشو درمياوردم همچنان از رو نميرفت

اگه ١٢ سالشه واقعا ك اينده بدي در انتظارشه با اين همه دروغ و اسكي

ولي اگه ٢٧ سالشه به گفته خودش

خدااا به داد خانوادش برسه😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤