2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12087 بازدید | 1943 پست
منم بگویید 😊

اول منو بگو/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپيك چله تاثير خودشو گذاشته ها بجاي باي فور اور ياعلي جايگزين كردي😁😁 تو دختر بروزي هستي ولي خب ...

ژااااان ن بابا ژااااااااان😍

تو ک عشقوک منیییییییییی

عا

ی کاربری میگف کات یاعلی ازش تقلید کردم🙄😶😂

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
نه بابا هنوز چيزي حس نميكنم  بجز همون هميشگي😭😭😭

عزیزم دلم دورت بگردم خواهری استراحت کن بزودی لوبیا رو حس میکنی هنوز کوچیکه فدات شم من

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
مهربون جیگر جذاب پایه تو دلی😍😍😚😂

واعو/

قلبم_ضعیف_شد#  

واعوو_ژووونز_براوووووووووو#  

دورت_بگردم#  

دورت_برقصم#  

دورت_قر_بدم#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
حس میکنم از هم دور شدیم نگین    /

تف ب این حس گند

منم همین فکرو کرپم

فک کردم قهری باهام

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
جانمم😁👐کیو خط بزنیم؟؟😁😂😂😂

این نفس اخمخو/

@nafasبلای۲  

و من؟🙃

همون دنيا همسرم هستي تركيدي؟

اگه اوني

دلسوزي

بدجنس و بددل نيستي

يكم ساده اي

خوش قلبي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای نگار دیدی چی گفتم 🤣🤣🤣🤣وای خدا مردم بجای دیدم نوشتم ریدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باریکالا/

تو همیشع میرینی عشخوم/

نه من بد شانسم کاربری من میترکه همیشه😂😂

😂😂😂به هر حال دوست دارم اکیپتون رو موفق باشین تو درگیری ها خیلی زیاد درگیر میشین 😂😂

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
میگم بگووو😠

وای هستیییییییییییی/