2777
2789
عنوان

کسی از طلسمو دعا سر در میاره؟

188 بازدید | 17 پست

لطفا کسی که اطلاعات داره بیاد. 

واسه دعا و طلسم معمولا یه جدول و لوح میدن و... سوالم اینه این لوح و جدول واسه هر موردی که انجام میشه یکیه شکلش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حروف ابجد اسمتو اسم مادرتو تووش مینویسن  نه شکلش متفاوته  ولی همه توو همشون اسم توو ماد ...

اون جدول که نمیدونم کپی بود یعنی دست نوشته نبود بهم داد. یه لوح هم هست که شکل مثلا دیو یا آدم و.... میکشن از اونم داد ولی این لوح من سرچ کردم تو گوگل دیدم. میخوام بدونم چرا یک شکله

ببین طلسمم فقط توو کاغذ تیس توو گوشت توو استخوان توو نعل  توو لباس خیلیه خیلیی  خدالعنت ...

یعنی چی تو گوشتو...؟  ببین من یه دعا دادم برام بگیرن برا شوهرم بعد یه عکس برام فرستاد که گفت این لوح... گوگل سرچ میکردم دقیقا همان عکسو پیدا کردم. میخوام بدونم ایرادی نداره مشابه؟ یعنی منو داره میپیچونه یا نه میشه که مشابه باشه؟ 

بده عزیزم ممنون میشم

زبن بندو مینویسن نه کپی چجوریه اسم شوهرت تووش نیس 

بعدم چند مرحله داره مثلا باید رو لباسش بپاشونی یا توو غذا بخوره 

داره میپیچوندت بعدم دعا نویسای واقعی پول کم میگیرن 

مثلا مال منو سرکتاب10هزارتومن گرفت 

باطل کردنشو100هزارتومن 

زبن بندو مینویسن نه کپی چجوریه اسم شوهرت تووش نیس  بعدم چند مرحله داره مثلا باید رو لباسش بپاش ...

من نتی گرفتم گفت دفن کردنیه. اسمش حروفش هست ولی خیلی حروفای دیگه هم هست

خب آرعه دفن کردنیم هست  ولی دعا نویس خوب پیدا کن شالاتان زیاده  حالا امتحانش کن پول دادی ...

انشالله عزیزم انشالله مشکل همه گرفتارا رفع بشه. فقط دل چرکینم که،چرا عکس لوح تو گوگل بوده مگه واسه هر کسی یه طرح نمیدن؟

انشالله عزیزم انشالله مشکل همه گرفتارا رفع بشه. فقط دل چرکینم که،چرا عکس لوح تو گوگل بوده مگه واسه ه ...

عزیزم کاش نمیگرفتی این چیزا بخدا بدتر میکنه اوضاع رو بخصوص طلسم خود گیرنده رو هم نابود میکنه زندگیشو یکی رو میشناسم واسه زبون بنده یکی دیگه گرفت اول زندگیه کسی که واسش گرفته شده داغون شد بعدهم خود کسی که گرفته بود. اینا شوخی نیس بدجور پاپیچت میکنه درازمدت خودشو نشون میده کاش اینکارو نمیکردی