2777
2789
عنوان

جوک بی مزه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 2357 بازدید | 52 پست

یه روز یه سی دی داشته از خیابون رد میشده میبینه دوتا فلش دارن به هم بد و بیراه میگن

همینطوری ک از کنارشون رد میشه میگه نچ نچ فرمتا از بین رفته

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی

یکی باباش فوت میکنه، بهش میگن مراسمم میگیرین؟ میگه نه میریم مشهد

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با زنان مردم خوش و بش کن  ای کسی که هنوز در جنسیت خود مانده ایی

چشم مادر جان

یه روز یه جلاده عاشق یه دختره میشه

بعد می‌ره بهش میگه:خانوم شما چقد "گیوتین"

میدونی چرا ماهیا به هم دست نمیدن؟

چون میرسن به هم میگن ببخشید دستم خیسه

برو دیوانه شو که دیوانگی هم عالمی دارد  از بیکاری و بی هدفی و چرخیدن بین زنان بهتره&nb ...

اذیتش نکن  مشکل عاطفی داره😭

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
اذیتش نکن  مشکل عاطفی داره😭

بعضی ها هم مشکل سوزش دارن

میان اینجا از درد های زندگیشون یا خاطرات تلخ بچگیشون رها بشن