یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اول از همه اگه خمیر پیتزا حاضری هستش یه ده دقیقه همین جور خالی تو توستر بزار یکم یه زره که دیدی از حالت خمیری دراومده از توستر خارج کنید بعد روش یه لایه سس کچاپ بریزید و کمی پنیر پیتزا وبعد موادی که از قبل همه رو تفت دادی لایه لایه بریز روش مقدار ودولاره مقدار زیادی پنیر پیتزا وداخل توستر تازمانی که پنیر پیتزا طلایی شود بعد خارج کنید وتامام
فقط اونجاکه ۱۸۰ درجه نوشته روروشن کنم واسه داغ کردنش ۱۰ دیقه بمونه تاداغ شه
تایمرو رو بذار رو ۳۰ دقه
درجه رو ۱۸۰
فقط وسطها نگاه کن روش یازیرش نسوزه اگه نیاز داشت بچرخون
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ن عزیزم اماده نیس هیچی سردرنمیارم فقط چهارتاگردونه داره نمیدونم چی ب چیه کدوموبایداول روشن کنم
خب عکسش مشخصه دیگه یه دونه مال المنتاشه یکی زمان یکی ماله حرارت یکیم برا فنش یا جوجه گردانشه احتمالا
بهتر بود نون اماده میگرفتی چون هنوز قلق توسترتو نمیدونی خمیر پهن می کنی با ضخامت کم و روشو چنگال می زنی روشو می کشی یه استراحت ۲۰ دقیقه ای میدی حدودا ۳۰ دقیقه پختش طول می کشه با ۱۸۰ درجه