2777
2789
عنوان

بچه های لحظه بیاین

105 بازدید | 27 پست

بچه هاباتسترچجوری پیتزادرست میکنن توش من اولین باره میخوام درس کنم لطفاراهنماییم کنید

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍

موادشو درست کن 

توسترو ده دقه قبلش داغ کن

بذار رو ۱۸۰ درجه حدود ۲۵ تا ۳۰ دقه

هم گریل هم فر پایینو روشن بذار 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خمیر پیتزا آماده داری؟ اگه با اماده میخوای درست کنی با حرارت ۱۶۰ ۱۷۰ ۱۵ دقیقه بمونا پنیراش که اب شد حالت گریلو روشن کن روش که طلایی شد خاموشش کن

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موادشو درست کن  توسترو ده دقه قبلش داغ کن بذار رو ۱۸۰ درجه حدود ۲۵ تا ۳۰ دقه هم گریل هم فر پ ...

فقط اونجاکه ۱۸۰ درجه نوشته روروشن کنم واسه داغ کردنش ۱۰ دیقه بمونه تاداغ شه 

خمیر پیتزا آماده داری؟ اگه با اماده میخوای درست کنی با حرارت ۱۶۰ ۱۷۰ ۱۵ دقیقه بمونا پنیراش که اب شد ...

ن عزیزم اماده نیس هیچی سردرنمیارم فقط چهارتاگردونه داره نمیدونم چی ب چیه کدوموبایداول روشن کنم 

اول از همه اگه خمیر پیتزا حاضری هستش یه ده دقیقه همین جور خالی تو توستر بزار یکم یه زره که دیدی از حالت خمیری دراومده از توستر خارج کنید بعد روش یه لایه سس کچاپ بریزید و کمی پنیر پیتزا وبعد موادی که از قبل همه رو تفت دادی لایه لایه بریز روش مقدار ودولاره مقدار زیادی پنیر پیتزا وداخل توستر تازمانی که پنیر پیتزا طلایی شود بعد خارج کنید وتامام

هیچ صدایی نداره چراغشم وقتی تایمروروشن میکنم فقط روشن میشه این یعن خودش داغ میشه فقط میله های بلاش داغ شده الان دستم سوخت توش سرده 

تایمرو رو بذار رو ۳۰ دقه

درجه رو ۱۸۰

فقط وسطها نگاه کن روش یازیرش نسوزه اگه نیاز داشت بچرخون

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
تایمرو رو بذار رو ۳۰ دقه درجه رو ۱۸۰ فقط وسطها نگاه کن روش یازیرش نسوزه اگه نیاز داشت بچرخون

ی چرخون دیگم هس مال فنش اون یکی دیگرونمیدونم مال چیه اوناروروشن نکنم فق همین دوتاییکه شماگفتین روشن کنم الان باخودتون میگین چقداین دختره خنگه 😥😥😥😥

ن عزیزم اماده نیس هیچی سردرنمیارم فقط چهارتاگردونه داره نمیدونم چی ب چیه کدوموبایداول روشن کنم  

خب عکسش مشخصه دیگه یه دونه مال المنتاشه یکی زمان یکی ماله حرارت یکیم برا فنش یا جوجه گردانشه احتمالا

بهتر بود نون اماده میگرفتی چون هنوز قلق توسترتو نمیدونی خمیر پهن می کنی با ضخامت کم و روشو چنگال می زنی روشو می کشی یه استراحت ۲۰ دقیقه ای میدی حدودا ۳۰ دقیقه پختش طول می کشه با ۱۸۰ درجه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند