2733
2734

سلام خانوما اگه بگم تاحالا ماهی درس نکردم خوب دروغ گفتم ولی همیشه ساده سرخ میکردم و چندان جالب نمیشه الانم همسرم ماهی گرفته باردارم بابد هفته ایی یبار بخورم. ولی نمیدونم چجور درس کنم ک خوشمزه بشه شما چجور درس میکنین چی میزنین طعمش بره بوش بره تو فر چجور درس میکنین یا تو تابه لطفا بگین الان منتظرم شما بگین ناهار درس کنم. 

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

من تو حاملگی کباب میکنم رو گاز روی توری بعدش باید گاز رو تمیز کنم خیلی دوست دارم کلا عاشق طعم و بوی ماهی هستم. 

کلا ماهی تنوع انچنانی نداره درست کردنش. اگه به بوش حساسی نیم یاعت قبل از پخت تو سرکه بخوابون بوش بره ولی تمام طعمش میره اینجوری. 

تو ادویه و ارد سفید بغلتون و سرخش کن. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
2731
اره من اکثر ماهی تو فر میپزم سرخ نمیکنم فقط طعم دارش میکنم میزارم تو فر

چجوری طعم دارش میکنی. و اینکه تو ورق المونیومی میذاری یا همین جوری رو سینی. میشه توضیح بدی بی زحمت

اول دو ساعت تو پیاز و پودر سیر و زعفرون و زرد چوبه و نمک و ابلیمو میخابونم بعد یه تخم مرغ میزنم با زعفرون ماهی رو توش میغلتونم میذارم با حرارت ملایم هم سرخ شه هم بپزه قبلا  ارد سوخاری میزدم ولی خشک میشه بدون ارد بهتر

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️

بذار یخش باز بشه تیکه تیکه کن .با زعفرون و لیمو و زردچوبه و پیاز و سیر طعمدار کن بذار یه ساعت بمونه بعد بردار بزن تو تخم مرغ وآرد سوخاری بعد سرخش کن بشه ماهی سوخاری😋😋😋

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
2738
من تو حاملگی کباب میکنم رو گاز روی توری بعدش باید گاز رو تمیز کنم خیلی دوست دارم کلا عاشق طعم و بوی ...

تو آب لیمو پیاز بذارم. نمک فلفل بزنم بد تو آرد سفید غلت بدم سرخ کنم میشه

والا من فقط آب لیمو و پیاز و نمک و زردچوبه میزنم گلم، میذارم یکی دو ساعتی بمونه که مزه دار شه. توی فر هم تاحالا درست نکرده م. 

(توی تابه یه مقدار آب و روغن میریزم، ماهی هارو میریزم، شعله شم زیا‌د نباشه. آب واسه اینکه ماهی خوب مغزپخت بشه بخار که شد با روغنی که مونده سرخ میکنم همه جاشو.) واسه کوفته هم همینکارو میکنم، مغزپخت میشن دیگه مجبور نمیشی زیاد سرخ کنی، کوفته هاتم جمع نمیشه، همونقدری که درست کردی میمونه.

هیچکس به اندازه ی کسی که که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه! میخواد مطمئن شه که اشتباه نکرده ! بهش نشون بده که اشتباه کرده ... تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه ... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی... گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
تو آب لیمو پیاز بذارم. نمک فلفل بزنم بد تو آرد سفید غلت بدم سرخ کنم میشه

من تاحالا ماهی رو تو پیاز نخوابوندم. 

نمیدونم چطور بشه . 

زیاد تو ابلیمو و یا سرکه نگه ندار له میشه گوشتش

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

منم شوهرم همیشه چندتا میگیره فریز میکنم خیلی دوس دارم هروقت بخوام فوری درست میکنم درمیارم از فریز یخش که باز شد یکم ابلیمو میریزم روش نمک ادویه زردچوبه میزنم با یکم فلفل سیاه بعدش پیازارو حلقه ای خورد میکنم میچینم روش نیم ساعت میزارم بمونه بعدش همونجوری میزنم به ارد سفیدو سرخشون میکنم هم خوشمزه میشه هم له نمیشه اصلا تو تابه 

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز