2777
2789
عنوان

دعوا مون شد چه کنم

330 بازدید | 14 پست

از سره کار اومد دم در چند تا وسیله داد گفت اینارو ببر بعد منم بخاطره بچم نبردم تو خونه تا پاگرد آوردم گذاشتم چون بچم برا باباش گریه میکرد اونارو میدید الابلا میگفت ممیی بده منم نبردم گذاشتم بیرون بعدکه اومد چون دستش پربود پلاستیک سیب پاره شده بود یه مقدارش ریخت شروع کرد به فوحشو دادو بیداد که چرا نبردی من خیلی ناراحت شدم اومد خونه یکم بعد گفت قهر نکن دیگه باهام منم گفتم معلومه از تو راه پله فقط امشب دعوا آوردی یکم گذشت منم تموم کردمش بحثو قرار بود لباس بشورم البته جلو خانوادش گفت که تو که لباسی نمی‌شوی برامون حالامنم گفتم همینو بش

بهم گفت 10 تومن میدم برو بشور منم گفتم 10تومن بده خدمت کار برات بشوره گفت تو خدمت کارای خونه ای منم بیرون گفتم منم گفتم من خدمت کاره تو نیستم اینجوری میگی خلاصه رفت شست لباساشو اومد جا خودشو انداخت نه جای بچه درست کرد نه جای منو من بچه رو پام بود بش گفتم خوب اوطرفم صاف میکردی گفت حواسم نبود گفتم خوب بیا بچه بردار گفته عههه دراز کشیدم خلاصه رفتم درست کردم بچرم بردم منم رفتم بالشت بیارم یکمی پاشو له کردم گفتم عههه حواسم نبود میخواستم باشوخی دعوا تموم کنم بعد گفت اشکال نداره دوباره رد شدم پتو انداختم رو صورتش گفتم عع حواسم نبود بازم آشتی نکرد رفتم کنارش پتو شو از روش کشیدم خندیدم بلند شد رفت تو اتاق دوتا پتو برد باز رفتم پتو هارو بگیرم برگرده پیشم ولی بدون پتو و زیرانداز خوابید جدا حال چه کنم خیلی بد قهره میدونه من تحمل ندارم یه چیز دیگه هم هستش

چی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هووووم تو خیلی پرووویی طلبکارم هسی جالبه😕😐

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕

بخدا اشتباه میکنی اینقد پا پیش میزاری

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

همسرم سرپرست چندتا دختر کار تو خونه میارن اینم سیما و آورد گفت خونه دختره اینجاست بیاریم باهم بدیم من راضی نبودم ولی چون با خودم کارو تحویل میداد چیزی نمیگفتم بعد همیشه با متور میرفت سره کار دیشبم یه قطعه مربوط به کار دیدم تو کیفش میخواست بده به اون دختره صبح برداشتش بدون متورم رفت پیاده

ببخشیدا از دیروز حالم خراب بود الان از دعوای با مزه شما خندم گرفت 

خدا خیرت بده 🤣

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊