بچه ها من شاغل ومتاهلم و چندباری پیش اومده خسته بودم یا تنبلی الکی پیام دادم گفتم کاری برام پیش اومده امروز مرخصی باشم ولی به شدددددت عذاب وجدان کرفتم طوریکه کریه کردم یا خودمو شماتت کردم البته چندبار فقط اینکارو کردم ولی خیلی ناراحتم اصلا دروغگوی خوبی نیستم و خیلی سعی میکنم اصلا نگم خالا فردا میخوام برم سرکار انقدر از خودم بدم میاد همش فک مبکنم همه فهمیدن من دروغ گفتم و چرا نرفتم اون روز سرکار البته همکارام همشون اقا هستن و واقعا متشخص و خیلی محترمانه رفتار میکنن ولی میترسم بفهمن من دروغ گفتم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تو دو روز و نیم ح مرخصی داری و نیازی نیست به کسی توضیح بدی!!!!
اگر مدیرت از تو توضیح میخواد از فوضولیشه
وگرنه نه قانونا و نه شرعا هیچ مسوولیتی برای توضیحش نداری
بیشتر از اون هم اگر مرخصی میگیری میتونی بدون حقوق بگیری
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
اصلااا دروغ نمیگم گاهی خیلی کن پیش میاد ولی تو ابن مورد چندبار گفتم الکی تا اخر شب هم خودمو لعنت کردم گفتم احمق تنبل ی ساعت بیشتر خوابیدن ارزشش رو داره خودت رو تباه کنی
بله میدونم عزیزم و اصلا ازم توضیح نمیخوان و نخواستم چون خودمم سرکارم سمتم خوبه ولی عذاب وحدان بخاطر ...
الکی عذاب وجدان داری
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
نمیدونم ولی همش میترسم همسرم یا همکارام بفهمن بخاطر تنبلی تو بیدار شدن یا خوابیدن نرفتم سرکار کابوسم ...
نه بابا بیخیال
من هزار بار زنگ زدم گفتم سرم درد میکنه
خوابیدم
بخدا دروغ نبوده چون پا میشدم سرم درد میگرفت
کار خوبه 10 تا 5