منظورتو از چی خوبه متوجه نشدم
اما خودم زمانهایی ک بدون روغن میخوام غذا بپزم اگه ماهی باشه تکه تکه میکنم ادوبه میزنم ميذارم تو پیرکس حرارت بالا و پایین توستر قشنگ طلایی و کبابی میشه بعضی ماهی ها ک چربی دارن روغن میندازن و سرخ میشن ماهی شکم پرم تو فویل میپیچم ميذارم فر باحرارت پایین ده دقیقه آخرم فویل و باز میکنم با حرارت بالا ميذارم طلایی بشه
اما مرغ هم تو فر هم تو توستر هم رو گاز اینکارو میکنم حتی تو قابلمه نچسب مواد کباب بهش میزنم بجز زعفران، پیازشم یا نگینی ریز یا رنده درشت مبزنم بدون قطره ای آب یا روغن درشو میبندم اول با شعله زیاد بعد شمعک ميذارم مرغ روغن میندازه سرخ میشه سر آخرم زعفران
سیب زمینی هم خلا میزنم نمک و زرد چوبه میپاشم ميذارم تو توری توستر حرارت هم زمان بالا و پایین😋
اينا غذاهای بدون روغن منه امیدوارم کمکت کرده باشم