2410
2640
عنوان

دلم برات تنگ شده 😔😔😔

1146 بازدید | 16 پست

یه مامان بزرگ داشتم بهش میکفتیم مامانی یه خانم مسن و مهربون و همیشه لباس های ابی و قرمز و سفید میپوشید یا سبز هیچ وقت ندیدم رنگ تیره بپوشه میگفت بچه جونم عروس جئن دارم دلم نمیاد تیره بپوشم کنارشم یه مرد قد بلند و سفید پوست موهای سفید هیکلی همیشه با کت و شلوار بود که تو جیبش همیشه سکه بود پسته 

یه بار نشد این دوتا رو ببینم با هم بحث میکنن همیشه هم دیگدرو به اسم های قشنگ صدا میزدن

هیچ وقت نشد بین پسر و دخترشون فرق بزارن همیشه خونشون گرم بود از محبت هر وقت مشکلی پیش میومد بابایی دست میزاشت پشت شونمون میگفت تا دستایی بابایی هست بدون میتونی هر کاری بکنی حتی میتونی کوه رو جابجا کنی مامانی همیشه میگفت من هستم نکنه بچه هام از چیزی ناراحت باشن نکنه اشکی از چشماتون بریزه نکنه گلوتون رو غم باد بگیره 

کاش بدونشون این روزا خیلی بهشون نیاز داریم کاش بودن میدن محمد چطور عاشق شده ولی نمیتونه حرف بزنه میدیدن سعید این روزا بداخلاق شده کسی نمیدونه چش 

یا حال من که این روزا دارم برا نداشتن بچه حرص میخورم میدونم اگر بودن زودتر از همه حال ما رو میفهمیدن کاش مامانیم بود میرفتم تا صب تو بغلش میخوابیدم و تمام دق دقهامو بهش میگفتم یه عرق بهار نارنج میداد بهمو میگفت بسپار به خدا قربونت برم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

عزیزم خدا رحمتشون کنه 

میدونم داغ عزیز سخته 

اونم همچین عزیزی ک انقد مهربون بوده 

خدا بهتون صبر بده ⚘

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
عزیزم خدا رحمتشون کنه  میدونم داغ عزیز سخته  اونم همچین عزیزی ک انقد مهربون بوده  ...

اره ماپربزرگم دو سال از دنیا رفتن 

و پدربزرگم 4 ساله 

واقعا بهترین بودن برامون کاش روزایی خوبمون تموم نمیشد 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

روحشان شاد.شاید روح مادربزرگ عزیز منم صلوات وفاتحه

مرسی عزیزم 

2603

خدا رحمتشون کنه🖤

من مامان بزرگم خیلی دوسم نداشت چون دختر بودم. اما دور و برم دیدم که بعضی مامان بزرگا خیلی مهربونن و می دونم از دست دادنشون سخته

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
خدا رحمتشون کنه🖤 من مامان بزرگم خیلی دوسم نداشت چون دختر بودم. اما دور و برم دیدم که بعضی مامان بز ...

مرسی 

نه خدایی هیچ وقت بینمون فرق نذاشت هیچ وقت اره مامان بزرگا و بابا بزرگا عالیه 

ولی نمیدونم درباره مامان بزرگت چی بگم 

منم عمه داشتم خیلی ماه بود. خیلی دوسش داشتم. یک ساله رفته. دیروز رفتم سر خاک.. یه طرف عمم جفتش بابام ...

خدا رحمتشون کنه

واقعا نمیدونم چرا اینقدر زود ادمایی خوب ترکمون میکنن 

مرسی  نه خدایی هیچ وقت بینمون فرق نذاشت هیچ وقت اره مامان بزرگا و بابا بزرگا عالیه  ولی ...

دیگه فوت کرده دستش از دنیا کوتاست. هرچی بوده تموم شده

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
دیگه فوت کرده دستش از دنیا کوتاست. هرچی بوده تموم شده

حلالش کن منم مادر مادرم همیشه به بابام و مامانم طعنه میزنه دختر دارید همیشه هم به مامانم میگن دختر داری دو روز دیگه پیر شدی میندازت خونه سالمندادن همش ترس میندازن به جون مامانم مخصوصا خاله کوچیکم خدا کنه خیر نبینه از زندگیشچ

خدا رحمتش کنه خواهر😭😭منم چند هفته پیش پدربزرگمو از دست دادم

خدا رحمتشون کنه

2456
عزیزم خوش به حالت که از این مدل ادما دیدی من که نمی بینم به هر کی خوبی می کنم دشمنم می شه

تو خوبی کن خدا میبینه دوره بدی شده ادما فقط فکر منافع خودشون هستن