2777
2789

امروز سریه مساله ای باهم اختلاف نظر داشتیم مساله ای بود که من چندان موافق نبودم همینجوری داشتیم راجب این مساله صحبت میکردیم که یهو من با خنده به همسرم گفتم من اجازه اینکاروبهت نمیدم برگشت گفت تو کی هستی که اجازه بدی یانه؟ اصلا به تو چه به خودم مربوطه راسته که میگن به زن جماعت نباید رو داد رو بدی نتیجه اش میشه همین منم گفتم حرف دهنتو بفهم به خودم مربوطه یعنی چی اساس زندگی براساس تفاهمه دفعه آخرت باشه اینجورباهام حرف  میزنی ناسلامتی من ۱۲ ساله زنتم مادربچتم بعدش هم باهاش حرف نزدم  وقهرکردم  بعدهمش میگفت شوخی کردم چراقهرکردی ولی من خیلی ناراحت شدم بچه ها من توزندگیمون خیلی فداکاری و ازخودگذشتگی کردم وقتی اینجورباهام میحرفه خیلی دلم میگیره بازم ازسرکاراومد سلام داد احوالپرسی کرد محلش نذاشتم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نمیدونم مساله تون سر چی بوده شاید ی قضیه پیش پا افتاده باشه ، ولی هزاران هزار بار گفتن میگن و خواهند گفت ک فداکاری و از خود گذشتگی زن اشتباهه عزیزم.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
قهر نکن خوب نیست اگه میاد میحرفه یعنی معذرتخواهی غرور شوهرتو نشکن اگه نظرت مهم نبود اصلا باهات بحث ن ...

عزیزم من هیچوقت غرورشو نمیشکنم ولی اون حق داره غرورمو بشکنه باحرفاش بدجور دلم شکست 

حرفش خوب نبوده ولی بعد ۱۲ سال زندگی شما هم باید بدونی که من بهت اجازه نمیدم جمله خوبی نیست

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...