2777
2789
عنوان

رفع نقص

118 بازدید | 13 پست

سلام خانما

من بخاطر مشکلی ک برام بوجود اومده انحراف چشم پیدا کردم . شرایط عمل کردن نداره چشمم . چطور جلوه اش رو کم کنم تا به چشم نیاد .

اگر ایده ای دارید ممنون میشم بهم بگین

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

در روز چند ساعت یه چشمتو ببند بعد اون یکی رو شاید اینطوری بهتر بشه عینکم یکم خوبه ولی در کل باید عمل کنی چون خدایی نکرده به مرور ممکنه دیدتو از دست بدی

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در روز چند ساعت یه چشمتو ببند بعد اون یکی رو شاید اینطوری بهتر بشه عینکم یکم خوبه ولی در کل باید عمل ...

ممکنه دیدم رو از دست بدم؟؟

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
چی باعث این اتفاق شده؟

مادرزادی مشکلی داشتم ک باعث شد شبکیه ام جدا بشه و ضعیفی چشمم باعث شد ک انحراف پیدا کنم

دختر خواهرم الان هفت سالش مشکل انحراف شدید پیدا کرده یه دوسالی هست شیراز بردنش الان فک کنم عمل داره باید ببرن عملش کنن

منم مادرزادی آب مروارید دارم تنبلی چشم دارم الان که ازدواج کردم شوهرم منو دکتر برد ولی دکتر گفت دیر شده ج احی تاثیری نداره ولی خدابهم رحم کرد توی ظاهرم مشخص نیست ولی میترسم به مرور انحراف پیدا کنم

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔
بیمارستان عمل کن هزینه اش زیاد نمیشه

بخاطر هزینه اش نیست 

یبارم عمل گردم

گفتن بخاطر ضعیفی زیاد احتمال داره هی برگرده

دختر خواهرم الان هفت سالش مشکل انحراف شدید پیدا کرده یه دوسالی هست شیراز بردنش الان فک کنم عمل داره ...

علت انحرافش چیه؟؟

انشاالله ک خوب بشه

علت انحرافش چیه؟؟ انشاالله ک خوب بشه

همین جوری یه دفعه انحراف پیدا کرد نمیدونم فک کنم ارثیه چون برادرشم انحراف پیدا کرده چشماش