یه زن پر تلاش و موفق. کارشناس ارشد روانشناسی کودک. کارشناس مترجمی زبان انگلیسی.مدرس. حرف و توهین های مردم برام اهمیتی نداره و بی تاثیره و جوابی بهشون نمیدم چون اصلا حسابشون نمیکنم.اگه تاثیر گزار بود پیشرفت نمیکردم.مخصوصا تو فضای مجازی که اصلا نمیشناسمشون😅
برای استخوان هم هست دیگه زینک و ویتامین دی داره البته مولتی کامل.
یه زن پر تلاش و موفق. کارشناس ارشد روانشناسی کودک. کارشناس مترجمی زبان انگلیسی.مدرس. حرف و توهین های مردم برام اهمیتی نداره و بی تاثیره و جوابی بهشون نمیدم چون اصلا حسابشون نمیکنم.اگه تاثیر گزار بود پیشرفت نمیکردم.مخصوصا تو فضای مجازی که اصلا نمیشناسمشون😅
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم🤰اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
استارتر جان یدوره زینک پلاس بگیر بده زینک پلاس ایرانی نگیر اصلا. فک کنم خارجیش ۶۵ تومنه یا دوره هم کافیه.
من زینک سولفات ایرانی دادم یهو 4 سانت رشد کرد تو یه ماه دکتر تجویز کرد براش
من ایرانی هر چیزی مصرف کردم جز زینک. چون مصرفش نکردم ایرانیشو توصیه نکردم بهشون.من دخترم رشد قدیش بدو تولد زید بود اما تو سال دوم کم شد زینک دادم .دخترم ۶۲ به دنیا اومد بعد کرونا گرفت متوقف شد