saharhosseinikhah مدیر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3542 عنوان مامانا و باردارها یه کمکی ب من می کنید 😉بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 57 پست ۱۴ روز پیش یدونه hcg زدم پریودمم ۲۶ روزه هستش امروزم موعدمه بیبی چک زدم یه هاله کمرنگی افتاده ولی خودم اینجوری دارم میبینمش جدی بگیرمش؟؟؟ تیکر من زود زود زود واقعی میشه 😇😇😇😇 1399/09/13 | 07:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharhosseinikhah مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3542 بچه ها برای منم دعا کنید😔 انشالله شما ام خیلی زود میای خبر بارداریتو میدی تیکر من زود زود زود واقعی میشه 😇😇😇😇
saharhosseinikhah مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3542 امروز موعدمه و آمپول اچ سی جی زدم خب مثل منی ک برو بیبی چک بزن خب پریودت چند روزه هستش؟؟؟ تیکر من زود زود زود واقعی میشه 😇😇😇😇
h۶۷۷۸ عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 45 من ۲۸ روزه بودم که الان شدم ۳۰ ماه قبل سه روز زودتر شدم دیروز بی بی زدم منفی بود
saharhosseinikhah مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3542 من ۲۸ روزه بودم که الان شدم ۳۰ ماه قبل سه روز زودتر شدم دیروز بی بی زدم منفی بود عشقم واسه منم دیروز منفی بود امروز یه هاله خیلی کمرنگ انداخت البته دیروزم بعد اینکه خشک شد یه هاله انداخت جدی نگرفتمش ولی امروز همون دقایق اول هاله رو دیدم تیکر من زود زود زود واقعی میشه 😇😇😇😇
h۶۷۷۸ عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 45 عشقم واسه منم دیروز منفی بود امروز یه هاله خیلی کمرنگ انداخت البته دیروزم بعد اینکه خشک شد یه هاله ا ... مبااااااااارکه😍😍😍😍😍😍😍😍😍
saharhosseinikhah مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3542 دیگه از بی بی چک بدم میاد ۲ ساله منتظرم دیگه خسته کننده شده انشالله ک نینی داری گلم منم ۲سال پیش یه سقط داشتم بعدش جلوگیری کردم تا امسال ک میشه ۵ ماهه تو اقدامم تیکر من زود زود زود واقعی میشه 😇😇😇😇
saharhosseinikhah مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3542 مبااااااااارکه😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ولی دل و کمرم یه ریز دردش میاد و میره دیگه نمیدونم جدی بگیرمش یا نه تیکر من زود زود زود واقعی میشه 😇😇😇😇
saharhosseinikhah مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3542 خیلی خوبه خداروشکر چند وقت اقدام بودی؟ امسال ۵ ماه تیکر من زود زود زود واقعی میشه 😇😇😇😇
h۶۷۷۸ عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 45 انشالله ک نینی داری گلم منم ۲سال پیش یه سقط داشتم بعدش جلوگیری کردم تا امسال ک میشه ۵ ماهه تو ... به سلامتی من دیابت دارم خیلی میترسم ولی خب باید بشه شوهرم ۳۳ سالشه میگه برام مهم نیست ولی معلومه دروغ میگه
h۶۷۷۸ عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 45 ولی دل و کمرم یه ریز دردش میاد و میره دیگه نمیدونم جدی بگیرمش یا نه نه بابا اولشه خداروشکر که با سلامتی ۹ ماه و بگذرونی
saharhosseinikhah مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3542 به سلامتی من دیابت دارم خیلی میترسم ولی خب باید بشه شوهرم ۳۳ سالشه میگه برام مهم نیست ولی معلومه درو ... با انسولین میتونی کنترلش کنی من دوستم البته دیابت بارداری گرفت انسولین زدمنم قندمو میگن لب مرزی هستش اگه باردار باشم خیلی دیگه باید رعایت کنم تیکر من زود زود زود واقعی میشه 😇😇😇😇
saharhosseinikhah مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3542 نه بابا اولشه خداروشکر که با سلامتی ۹ ماه و بگذرونی خداکنه باردار باشم این چیزهارو آدم تحمل میکنه تیکر من زود زود زود واقعی میشه 😇😇😇😇
saharhosseinikhah مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3542 ایشالا هرکی نی نی میخواد خدا بهش بده انتظار خیلی سخته انشااااالله تیکر من زود زود زود واقعی میشه 😇😇😇😇
h۶۷۷۸ عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 45 با انسولین میتونی کنترلش کنی من دوستم البته دیابت بارداری گرفت انسولین زد منم قندمو میگن لب مرزی هس ... اره واقعا ایشالله که خیره و به سلامتی
h۶۷۷۸ عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 45 خداکنه باردار باشم این چیزهارو آدم تحمل میکنه ایشالا که هستی عزیزم