2777
2789
عنوان

بزنم_دهنت!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگه پول ندارم نواربهداشتی بخرم،زیرکیفم مقواگذاشتم اسم لوازم آرایش میادمیگه بعدعروسیم آرایش نکردم،کسی که گوشی هوشمندداره ونت داره بیادهی اینجاتاپیک بزنه نداره ۲۰هزارتومن هزینه نواربهداشتی کنه؟؟؟؟جالبه توتاپیکای قبلیشم گفته من خیلی تخیلیاتیم😑😐

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من تاپیک اش رو نخوندم ولی خیلی خوشحال شدم وضعشون خوب شده  کجاش عجیبه

هیچ کدوم از حرفاش بهم نمیخونه.

بعدم گید داده وسط همه به شیرخشک آپتامیل خارجی که هر قوطیش ۵۰۰تومنه😐😐

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
تخیلیه تاپبکاش

منم همچین حسی دارم

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

اسی میترکی تاپیک زدن در مورد بقیه ممنوعه و کار درستی هم نیست گل

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
میگه پول ندارم نواربهداشتی بخرم،زیرکیفم مقواگذاشتم اسم لوازم آرایش میادمیگه بعدعروسیم آرایش نکر ...

سرکاریه بابا

نوشته تو عقد حامله شده و دخترش هم هنوز ۴ -۵ ماهشه

کی پس فرصت کرد لباساش همه جرواجر بشه؟؟

اصلا چندبار پریود شده که بخواد کهنه بذاره!!

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁

استارتر معذرت میخوام میشه واسه تایپکم گزارش بزنین؟ زدین لایک کنین براتون صلوات میفرستم😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5464473/خبر-تایید-داروی-امام-کاظم-تکذیب-شد?postId=166152873

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
استارتر معذرت میخوام میشه واسه تایپکم گزارش بزنین؟ زدین لایک کنین براتون صلوات میفرستم😘 https: ...

خب چرا میخوای گزارش بزنینش بذارید همه بدونن این خبر رو

خب چرا میخوای گزارش بزنینش بذارید همه بدونن این خبر رو

اخه دیدم به بحث کشیده شده میخوام حذف بشه ممنون میشم گزارشش بزنی

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️