من میخوام سمبوسه مرغ بپزم ببینید روشم درسته سیب زمینی رو نگینی خرد و سرخ کنم جدا بذارم کنار سینه مرغ رو جدا آب پز کنم ریش ریش کنم بعد پیاز سرخ کنم روش مرغ ها رو تفت بدم یکم هم ادویه و جعفری خورد شده یا سبزی معطر خشک بریزم تفت بدم بعد سیب زمینی رو قاطی کنم لای نون بپیچم بعد سرخش کنم و با سس قرمز بخوریم درسته
بله با رنده درشت یه بار از بیرون خریدم دیدم رنده کردن منم از اون به بعد رنده میکنم
راستی خواهرشوهرم هویج رو با رنده درشت رنده میکرد سرخ میکرد برای زرشک پلو با مرغ ، خب سیب زمینی هم مثله اون میشه به نظرم رنده شده سرخ کنی بهتره تا نگینی ممنونم ازت ❤🌷