2726
عنوان

سمبوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 27 پست

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

با رنده درشت رنده کنم سرخ کنم چه جالب  بعضیا هم سیب زمینی آب پز رو با رنده درشت رنده میکنن& ...

بله با رنده درشت یه بار از بیرون خریدم دیدم رنده کردن منم از اون به بعد رنده میکنم

خدایا خیلی شکرت   
2728
بله با رنده درشت یه بار از بیرون خریدم دیدم رنده کردن منم از اون به بعد رنده میکنم

راستی خواهرشوهرم هویج رو با رنده درشت رنده میکرد سرخ میکرد برای زرشک پلو با مرغ ، خب سیب زمینی هم مثله اون میشه   به نظرم رنده شده سرخ کنی بهتره تا نگینی ممنونم ازت ❤🌷

نه اینکارو نمیکنم ولی ایرادش اینه که خوب سرخ نمیشه 

یعنی چی خوب سرخ نمیشه یعنی چون آب نگیری نشاسته داره خوب سرخ نمیشه ؟؟؟


بعضیا حتی برای کتلت و کوکو سیب زمینی خام که رنده میکنن روش آب میگیرن آبشو میگیرن که نشاسته نداشته باشه 

یعنی چی خوب سرخ نمیشه یعنی چون آب نگیری نشاسته داره خوب سرخ نمیشه ؟؟؟ بعضیا حتی برای کتلت و کوکو ...


نه بخاطر نشاسته نمیدونم چرا مثل سیب زمینی نگینی نیس که خوب سرخ میشه وطلایی میشه 

خدایا خیلی شکرت   
راستی خواهرشوهرم هویج رو با رنده درشت رنده میکرد سرخ میکرد برای زرشک پلو با مرغ ، خب سیب زمینی هم مث ...

بله رنده شده بهتره چون چسبندگی مواد هم بیشتر میشه .خواهش گلم

خدایا خیلی شکرت   
اونم جزو پیتزا مرغ هست مگه آخه وقتی پنیر می ریزن میشه سمبوسه پیتزایی

اسمش مهم نیس چی بشه ولی طعمش خوشمزه میشع

دو کیلو هوس ، یک کیلو دروغ و یک قاشق چای خوری هم علاقه باهم قاطی کردیم ؛ اسمشو گزاشتیم "عشق" 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730