2777
2789
عنوان

کسی ف.ی.ل.ت.ر. ش.ک.ن خوب داره؟

73 بازدید | 7 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

من از ف.ی.ل.ت.ر   ش.ک.ن 365 استفاده میکردم یه مدته وصل نمیشه

اگه چیزی دارید که واقعا الان وصل میشه اسمشو بگید دانلود کنم لطفا🙏🌹

چرا نمیشه اسمشو آورد😐

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

Fastvpn عالیه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

Monster v p  n عالیییی

امضامو بخون بیچاره   چقد ینی  میتونی  بدبخت باشی دلم به حالت میسوزه 35 سالته مثل بچه 5 ساله میمونی  چقد حقیر میتونی باشی  بخاطر یه کاربری ماه  هاست خودتو به همراه دوستات  داری به این در اون در میزنی تا ابروی چن نفرو ببری     یه کاربری که هویتشم معلوم نیست اونم تو یه سایت  زنونه  ینی اینقد عضویتت اینجا   برات مهم بود که حاضری شکایت کنی  چه اتیشی بسوزونم  خاک تو سرت کنم شک دارم شاید 15 سالته  من  بخاطر یه سو تفاهم اون کارو کردم بعد که دیدم اشتباه شده ازت حلالیت خاستم حتی خاستم بازت کنن ولی تو بچه ننه ادم نیستی  برو شکایت کن  بگو پلیس فتااااااا  ابروی منو  تو ننیی سایت بردن من تو سایت بارداری با 35 سال سن عضو بودم کاربریمو ترکوندن شکایت دارم  اونجا خیلی جنتلمن بودم.تاپیک میزدم لایک زیادمیخورم  منو به عنوان یه جنتلمن تگ میکردن  بعدش کمکم داشتم رسم رسوم بارداریو یاد میگرفتم خلاصه دلم تنگ شده برای تاپیکام بهت نمیخندن؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانلود کردم وصل نمیشه😩

من یه ساله دارمش

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌