نمیدونم اگه سرمانخورده چرامیاداخه یه مطب ببر که مریض کمه.
درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمیکرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
گلم سرش یخ کرده شبا موقع خاب یه کلاه تریکو بذار سرش شایدم موقع حمام یخ کرده
خدا یا تو همه جا مردونگی کردی و هوامو داشتی حالا هم تنهام نذار 🙏🙏همه وقتی بچه هاشون مریض میشن زنگ میزنن خواهر مادر پدر و کمک میخان ولی من هیچکس را ندارم همش اومدم در خونت گفتم بیا کمک تو هم با مرام همیشه سر وقت رسیدی و حال بچه هام را خوب کردی 🌷🌷ولی این سری قضیه جدی تره خیلی میترسم بیا کمک با معرفت 🙏🙏دوستای گلم اگه کسی این متن رو خوند یه صلوات واسه دخترم بفرسته خدا محافظ سلامتی خودتون وعزیزانتون باشه
دو هفته ای هست اینطوری شده یبار با چای شستم بهتر شد ولی دوباره اشک میاد همراه با قی
قطره باکتی ماید عالیه
👈کرونا خوردمون😐😯😖😖😭😭😭عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ(شوشو😷آخایی😠آقایی😱کراش😷تودلی و کنجد🙊آز😤سِز😸اقدام😺😯تامام😖پِری😷عجقم😷عجیجم😢اسی😜پشمام😖کیوت😡باکِل😡😐پیک😷فندق😞رل💀به من چه؛به توچه😐اِستا)
👈کرونا خوردمون😐😯😖😖😭😭😭عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ(شوشو😷آخایی😠آقایی😱کراش😷تودلی و کنجد🙊آز😤سِز😸اقدام😺😯تامام😖پِری😷عجقم😷عجیجم😢اسی😜پشمام😖کیوت😡باکِل😡😐پیک😷فندق😞رل💀به من چه؛به توچه😐اِستا)