من صیادمو تو ماهی🐚 نگران گناه های خودت باش،کسی ازت در مورد گناه های من بازخواست نمیکنع...بقول بابام ی نع دور هزار تا اره میگردع🤍. شما میگین تو ی چی دیگع ای ،ما شمالیا میگیم اگ صد تا یار بَیرم وِلا تو مِ چِش سویی:)......به بعضیا باید حالی کنی : وقتی بهت روی خوش نشون میدم به این معنیه که من انسانم و فکر میکنم تو هم انسانی، نه اینکه من ساده ام ، بیا سوارم شو...🤨واینکع دیگران راجبم چی فک میکنن خارج از محدودع توجهاتمعاز ریاضی متنفرم اما عاشق شمردن پولم👌🏻
خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قوربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان
نه منم همین استرسو داشتم پرسیدم دکتر گفت غیر ممکنه . تا یه ماه آنتی بادی دارین
به داشته ها، موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
منم روز ده هستم خلط پشت حلق دارم واسه من مثل انفولتنزا بود تو تست حلق گرفتی
خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قوربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان
نه ولی کاملا کرونام قفسه های سینه ام درد میکنه ولی سرفه ندارم میترسم
خب برو سی تی ریه بده اسنرس که بدتره