2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 88 پست
دخترمن وقتی بشه دوسالش توراهیم بدنیا میاد انشالله باز همش نگرانم.تو دوسالگی ک بچه اونقد حساسه.دارم ...

وای ماشالا به شما ایشالا خدا کمکت کنه من دخترم دوسال و خرده ای داره هنوز دارم از دستش میکشم البته فقط میگه از صب تاشب باهم بازی کنین 

حالا ما خودمون یه دوجین بچه ایم، هیچکدوم به درد هیچکدوم نخوردیم که هیچ به درد مادر پدرمون هم نخوردیم

شمارو نمیدونم ولی من یه خواهری دارم که یک سال و سه ماه باهاش اختلاف دارم و پنج تا خواهر برادر دیگه...اینقدر که به درد هم خوردیم و دردی از هم دوا کردیم که هرچی بزرگتر میشیم بیشتر قدر همو میدونیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الان پسرم ۷ سالشه کلاس اولیه دخترمم ۸ ماهشه برا مادر خیلی سخته شرایطش ولی خب پسر و دختر من خیلی خوبن باهم پسرم از تنهایی در اومده

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
چه گناهی آخه ما گناه داریم تا کوچیکه بره مهد بعدشم میره مدرسه با دوستاش والسلام

تورو خدا واقعا نظرت اینه ؟ خیلی عذاب وجدان دارم. از نظر روحی اصلا نمیتونم یکی دیگه بزرگ کنم 

ی صلوات مهمونم کن ....
وای ماشالا به شما ایشالا خدا کمکت کنه من دخترم دوسال و خرده ای داره هنوز دارم از دستش میکشم البته فق ...

ناخاسته لوده.منم همش درگیرشم.خیلیم تنبلم😂.دعاکن خاهر جان خدا توانشو بده بهم😍

الان که نه مهدی هست و نه مدرسه ای والا... معلومم نیست تا کی این شرایط باشه ، بخدا دخترمو میبینم دلم ...

دخترهای من هفت سال و هشت ماه باهم فاصله سنی دارن خیلی با هم خوبن کوچکیه

سه ساله است

چندروز پیش بزرگه ازمن تشکر می کرد که براش خواهر آوردم 

می‌گفت مامان توی این ایام دلم از تنهایی می ترکید باز خوبه باهم بازی می کنند

منم چند ماهی هست خیلی با خودم درگیرم ‌.ی پسر ۴ ساله دارم ک جونم رو گرفت تا بزرگ شد تنش سلامت باشه و ...

ببین جونشو داری حوصله و پولشو داری یا نه، بعدم تو این دوره دیگه اکثرا یدونه این، قدیم که نیس اونم با این شرایط جامعه یه دونه ام زیاده والله

ایشالله دوستای خوبی پیدا کنن از خواهر برادرم بهتر