2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 88 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خوب واقعا سخته ولی یه خوبی بزرگم داره وقتی دوتا باشن بزرگ بشن به درد هم میخورن

چمیدونم اونم شانسیه اگه خوب از آب دربیان، منکه هیج جوره نمیتونم خودمو راضی کنم اسم حاملگی میاد تن و بدنم میلرزه خیلی سخته همش پاگیر بچه باشی

الان که نه مهدی هست و نه مدرسه ای والا... معلومم نیست تا کی این شرایط باشه ، بخدا دخترمو میبینم دلم ...

دخترمن وقتی بشه دوسالش توراهیم بدنیا میاد انشالله

باز همش نگرانم.تو دوسالگی ک بچه اونقد حساسه.دارم براش هوو میارم☺

آره خوب واقعا سخته ولی یه خوبی بزرگم داره وقتی دوتا باشن بزرگ بشن به درد هم میخورن

حالا ما خودمون یه دوجین بچه ایم، هیچکدوم به درد هیچکدوم نخوردیم که هیچ به درد مادر پدرمون هم نخوردیم

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...

من یه دختر ده ساله دارم یه دختر دو سالو سه ماهه و یه پسر هفت ماهه🙂🙂🙂😍😍😍😍

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
الان که نه مهدی هست و نه مدرسه ای والا... معلومم نیست تا کی این شرایط باشه ، بخدا دخترمو میبینم دلم ...

کرونا خیلی باشه یه سال دیگه س همیشگی که نیس

بازم سلیقه ایه یکی بچه زیاد دوس داره یکیم مثل من تو یکیش زاییده

من بچه اولم 4 سالش بود دومی اومد  الان راضیم خداروشکر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
از بس سخته همه چیش حاملگی زایمان شیردهی بی خوابی کلا بچه بزرگ کردن و سر و کله زدن با بچه صبر ایوب می ...

منم چند ماهی هست خیلی با خودم درگیرم ‌.ی پسر ۴ ساله دارم ک جونم رو گرفت تا بزرگ شد تنش سلامت باشه و گفتم هرگز دیگه بچه نمیارم . حالا خیلی میترسم ک در آینده بچم خیلی تنها باشه ،یا خودم احساس تنهایی کنم با ی بچه . نمیدونم چکار کنم ۳۲ سالمم هست وقت زیادی ندارم برای تصمیم گیری😞

ی صلوات مهمونم کن ....
حالا ما خودمون یه دوجین بچه ایم، هیچکدوم به درد هیچکدوم نخوردیم که هیچ به درد مادر پدرمون هم نخوردیم

وای ما هم . تازه من هی میگم اگه تک بچه بودم پدرو مادرم برای خودم بودن  کمکم میکردن توی بچه نگه داشتن ولی الان تغریبا نوبتی میریم اونجا .

ی صلوات مهمونم کن ....