2777
2789
عنوان

خواب بچه 9 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 8168 بازدید | 31 پست

پسر منم همینه اینقدر پا میشم میخابم صبح گبجم اصلا😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزبزم دختر منم 9 ماهشه 1 ساعت 1 بار بیدار میشد شیر خودمو میخوره سیر نمیشد.... بهش کمکی شیر خشک میدم ...

والا خیلی میخوره وزنش هم خوبه شب ساعت 10 یه وعده سوپ میدم ماست هم جدا میدم شیر میخوره آب هم میدم تشنه نشه بابا حداقل باید 10 دقیقه تو شکمش باشه اینقدر سریع گشنه نشه

اخه بچه من 10 ماهشه بد خواب بود قطره اهن میدادم ولی نه مرتب چون خوشش نمیاد نمیخوره مکافات دارم بردم ...

من مرتب میدم ولی سریع بعدش شیر میخواد نمیدونم جذب بدنش میشه یا نه چون شیر بده نباید بعد قطره خورد این میخواد 

من مرتب میدم ولی سریع بعدش شیر میخواد نمیدونم جذب بدنش میشه یا نه چون شیر بده نباید بعد قطره خورد ای ...

اره تا حداقل نیم ساعت شیر بهش نده... تازه میگن یه ساعت قبلو بعدش شیر ندین... سعی کنید, بهش غذا بدین حداقل نیم ساعت سرشو گرم کنید

اره تا حداقل نیم ساعت شیر بهش نده... تازه میگن یه ساعت قبلو بعدش شیر ندین... سعی کنید, بهش غذا بدین ...

خیلی وابسته به شیر یعنی یه کاسه پر غذا میخوره همینجوری هم آویزون میشه به لباسم که شیر بده تا ندم ول نمیکنع

راستی چطوری میدین بهش که میخوره؟  من نمیخورم مکافات دارم ؟

میخوره بدش نمیاد با قطره چکون میدم یهو میریزم تو دهنش وقت مخالفت نداره  بعدش آب میوه میدم میگن جذب آهن رو بهتر میکنه 

من اب میوه نمیخوره.. تا قطره رو میریزم دهنش تف میکنه بیرون 😞

عزیزم بدش میاد مارک دیگه بگیر شاید یه مارک دیگه رو بهتر بخوره بعد بریز ته حلقش دیگه نتونه برگردونه تف کنه فقط حواست باشه نپره تو گلوش اینجور دندون هم سیاه نمیشه 

من اب میوه نمیخوره.. تا قطره رو میریزم دهنش تف میکنه بیرون 😞

قطره حتما مزش خوب نیست.. لیپوزوفر بگیر واسش خیلی خوشمزس

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿