پسره میگه من روزی دو سه دفعه انجام میدم و ازمایش اسپرم دادم اسپرم هام کم شده .تمرکزم برا درس کم شده
میگه نه چنین چیزی وجود نداره🥴
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
اتفاقا ادمایی مثه شما گوش ندن خیلی بهتره مرسی که دیگه قبولش نداری باعث افتخار دکتره که شما گوش ندی&n ...
👇از افرادی مثل شما بیزارم چون تحمل تبادل نظر ندارند
و همیشه چماق به دستن
میتونی تشریف ببری
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
دکتر هلاکویی منبع علمی روانشناسی نیست، صدبار گفتم و باز میگم
روانشناس بالینی و روان درمانگر... علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
چ ربطی داره هر کی حرف حق بزنه یعنی رابطه داره با دکتر؟
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
من که حتما نیستم ولی تو هم لیاقت نداری مسائلو علمی ببینی
از طرز برخوردت مشخصه
لاقل متین صحبت کن تا بدونم روانشناسی رو شما اثر گذاشته!
باشه به خاطر همین مذهبی و پامنبری الان مشکل اخلاقی نداره نمونه بارزش طوسی...
پیامبر ول کردی چسبیدی طوسی
از مرد های نی نی سایت متنفرم❌😏😷چون مرررد جاش اینجا نیست 😡😡😡مرد باس سر کار باشه نه تو سایت زنونه ول بچرخه بعدش مگه هیزی فقط به نگاه کردنه؟همین که تو فضای مجازی بین خانما وول میخورینااا از صددد تا هیزی بدددترره 😷 ⚠❌🚺🚺🚺🚺🚺❌⚠
سمیعی اخه؟؟ سمیعی کلا حرف نمیزنه انقدر سرش شلوغه همه چیو میچسبونن به سمیعی لابد گفته عنبرنساراهم دو ...
دکتر سمیعی هیج جا اکانت ندارن
اره درسته
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
شما که علمو قبول نداری چرا هولاکویی گوش میدی؟ بشین پا منبر
خب هلاکویی منبع علمی نیست واقعاً. فقط مثل سلبریتی ها طرفدار داره و شور به پا میکنه. همین.
روانشناس بالینی و روان درمانگر... علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
چرا گودرزو ب شقایق ربط میدی گیریم دکتر بدیه اصلا علمشو نداره خب نبینش مجبورت نکردن ک چ ربطی داره ...
من این موضوع مطرح کردم برا تبادل نه برای جنگ!
و این سایت اسمش روشه تبادل نظر
اگه تحمل تبادل نظر ندارین وارد تاپیک کسی نشید✋