خب اشکال نداره میگم
آرد ۲ و نیم لیوان الک کن
شکر ۱ لیوان
شیر یا ماست ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری سرپر الک کن
پودر وانیل نصف قاشق چایخوری الک کن
تخم مرغ اگ درشته ۳تا اگ ریزه ۴تا
همه مواد ۱۰ دقیقه قبل اماده کن و بچین رو میز تا ب دمای محیط برسه
قالبتم چرب کن و فر رو هم روی ۱۶۰تا ۱۷۰ درجه بذار و ازقبل روشن کن
با همزن برقی بزنی بهتره چون ب ی سمت هم میزنه
اول تخم مرغا رو بشکن و بزن حدود ۱ تا ۲ دقیقه بعد شکر و بعد روغن و شیر یا ماست طوریک مواد ی دست بشه بعد ارد و بکینگ پودر و وانیل ک باهم الک کردی رو ب موادت اضافه کن وهم بزن ب ی سمت هم بزن خوب ک هم زدی و موادت ی دست شد بریز تو قالبت ک از قبل چربش کردی بعد بذار طبقه وسط فر ۱۷۰ درجه ب مدت ۴۵ دقیقه
تو اینمدت اصلا در فر بازنکن ۴۵ دقیقه ک شد ی خلال دندون بردار بزن ب کیکت اگ مواد چسبیده بود بهش یعنی هنوز نپخته بذار باز چند دقیقه بپزه اگ نچسبید ک پخته
یادت باشه تخم مرغ زیاد هم نزنی ک کیکت بوی شی میگیره بعد ک کیکت اماده شد از فر دربیار و بذار ۱۰تا ۱ربع تو قالب بمونه و توهوای خونه و محیط باشه بعد از قالب دربیار و حالا خواستی تزئین کن یا نوش جان کن
اگ خواستی کاکائویی درست کنی ی قاشق غذاخوری پودر کاکائو ب موادت اضافه کن 😊😊😊😊
بازم اگ سوالی بود درخدمتم