2777
2789
عنوان

تغییراتتون قبل پریود؟

44 بازدید | 3 پست

سلام ،بچه در طول دوره پریود وقبلش چ علایمی دارین .

من چند ماهی میشه یک هفته مونده ب پریود خیلی خیلی میلم ب شیرینیجات زیاد میشه اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم.شکمم خیلی بزرگ میشه.

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

حسودیم میشه ب کسایی ک اشتهاشون کم‌میشه 😶😶😐

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

الان تو یه تاپیک‌دیگه بودم

طرف عصبی بود 

من امروز واسه نماز صبح هوس قورمه سبزی خوشبو کرده بودم که بوش تا هفت تا کوچه بره

الانم دلم کاچی میخواد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان تو یه تاپیک‌دیگه بودم طرف عصبی بود  من امروز واسه نماز صبح هوس قورمه سبزی خوشبو کرده بود ...

پریودی شما هم تقریبا مثل حاملگی شده ههه

من قبلا اصلا اینطور نبودم بعد زایمان اینطوری شدم