ما هم یه دوستی داشتین از همه پول میگرفت پس هم نمیداد جایی میرفتیم دونگشو نمیداد میگفت بدین بعدا میدم ...
اخ اخ اخ میفهمم چی میگی😂💔
میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤من یک عمر است درون خود مرده ام از جنس همان مرگ هایی تنها نفس میکشی و هر روز در خلوت اشک هایت برای خودت طلب امرزش میکنی...!🙃🖤 خدای مهربونممیدونم تنهام نمیذاری منکه به جز تو کسی و ندارم اروم جونم❤
خدا یا میدونم که میبینی پس خودت جواب دل شکستم بده 😓چی میشه تموم دردام تموم بشن ؟؟چی میشه یه روز از خوشحالی قهقهه بزنم که دیگه هیچ مشکل و گرفتاری ندارم . خدایا بریدم 😢حسرت یه روز بدون غصه و ناراحتی را دارم 😩
من و همسرم از فروردین 98 منتظر معجزه ی خدا هستیم😍ما هر دو عاشق بچه هستیم ❤️عاشق فرزند دار شدن😘بزرگ کردن موجودی از جنس خودمون😊فرزندی که ثمره ی عشقمون باشه و از وجود هر دومون باشه😍گاهی دلم خیلی خیلی میگیره و جز دوستای نی نی سایتی کسی رو برای درد دل ندارم😘این زمان ها نیاز به همدردی و دلداری دارم🤗اگر به هر دلیلی حال من رو نتونستی درک کنی لطفا از تاپیک من، از کامنت من عبور کن❤️این بزرگترین لطفی هست که در حق من میتونی انجام بدی😘
برو به شوهرت بگو خوشحال باشه.الان میدونی چقدر گرون شده.
آره الان همونو دیجی کالا زده بود ۱۰ تومن😑میگ کاش النگو میخریدی😂
در دل من افتاده عشقت زمین گیر شدم سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده *** دعا کنید امسال بتونیم خونه بخریم واقعا دیگ خسته شدم از این وضعیت *** عضو کمپین نه ب زندگی با مادرشوهر تو یه حیاط *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان ***
اسراف نمیکنم 😒😒 هرچی رو که خوشم بیاد و دلم بخواد میخرم و به خودم سخت نمیگیرم که بعدا حسرتشو بخورم یا بگم کاش فلان چیزو میخریدم ببین نخریدم همسرم بجاش رفت داد به خواهر و برادر و مامانش.
یه صلوات مهمونم کن🙏🏻چشم انتظاری خییییلی سخته مخصوصا چشم انتظار یه فندق کوچولو بودن. امیدوارم خدا به هرکی که در انتظار بچه هست طعم خوب مادر شدن رو بچشونه. 🤲🏻🤲🏻
من و همسرم از فروردین 98 منتظر معجزه ی خدا هستیم😍ما هر دو عاشق بچه هستیم ❤️عاشق فرزند دار شدن😘بزرگ کردن موجودی از جنس خودمون😊فرزندی که ثمره ی عشقمون باشه و از وجود هر دومون باشه😍گاهی دلم خیلی خیلی میگیره و جز دوستای نی نی سایتی کسی رو برای درد دل ندارم😘این زمان ها نیاز به همدردی و دلداری دارم🤗اگر به هر دلیلی حال من رو نتونستی درک کنی لطفا از تاپیک من، از کامنت من عبور کن❤️این بزرگترین لطفی هست که در حق من میتونی انجام بدی😘