برا آرزوهای خودمو خودت صلوات🥰دعا کن مامان شم 🥰🥰🥰🥰😘در انتظار نی نی هستم 😍😍😍😍😍به لطف خدا ان شاء الله خدا این هدیشو نصبم کنه بگو ان شاء الله 😌😌😌😌 اون بچه ای که اینقدرمامانش باید صبر کنه تا بیاد تو شکم مامان جونش و از الان داره حرص میده نباید بوسید 😠بوس جایز نیست فقط باید گاز گرفت خلاص😈😈😈😂😍🥰 الهی مامان دورت بگرده بیا تو شکمم دیگه گناه دارم الهی قربونت برم خوشگل مامان
الهام_خانوومی سابقمکاربری قبلیم برای سال ۹۶ بود که توسط شوهرم شکار شد و همه ی تاپیکامو خوند و به فنای ابدیت رفتم اما کم نیاوردم و قوی تر برگشتم (لطفا هی تو تاپیکا نپرسید شوهرت خوند چی گفت شوهرت خوند چی گفت😕چی میتونه گفته باشه؟مهم اینه که زندم🤣) خُنُک آن قماربازی که بباختهرچه بودش...بنماندهیچش الا هوس قمار دیگر....! 💔
مقاله WHOاین تاپیک رو بخونید و آگاه شید البته آگاه نشین هم چه بهتر به نفع منه😋😆عضو اکیپ آراااامش جان هستم❤نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد و عکس پروفایلم هیپاتیاست
برا آرزوهای خودمو خودت صلوات🥰دعا کن مامان شم 🥰🥰🥰🥰😘در انتظار نی نی هستم 😍😍😍😍😍به لطف خدا ان شاء الله خدا این هدیشو نصبم کنه بگو ان شاء الله 😌😌😌😌 اون بچه ای که اینقدرمامانش باید صبر کنه تا بیاد تو شکم مامان جونش و از الان داره حرص میده نباید بوسید 😠بوس جایز نیست فقط باید گاز گرفت خلاص😈😈😈😂😍🥰 الهی مامان دورت بگرده بیا تو شکمم دیگه گناه دارم الهی قربونت برم خوشگل مامان
میشه واسه حاجتام صلوات بفرستید🥺💚💛💚 کاربری۲۸۴۹۵۰۴۷۳😑🤨🌸هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد😇💛🌸متاهل و البته متعهد👑💍تیکر رسیدن به خواسته هام♻️🙏🏻در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛