من با این روش درست میکنم.خیلی خوشمزه میشه
ترشی مخلوط
مواد لازم:
گل کلم
کرفس
هویج
فلفل
سیر
سبزی شامل:شوید.ریحان.جعفری.
سرکه
نمک نکوبیده(سنگ نمک ریز)
تخم گشنیز و سیاه دانه
ابتدا تمام مواد را شسته و اجازه میدهیم کاملا آبشان کشیده شده و خشک شوند.
کف ظرف نیمی از سبزی ها را بصورت درسته و خرد نشده قرار میدهیم.کمی تخم گشنیز و سیاهدانه میریزیم.
سپس مواد خرد شده به اندازه دلخواه را درون ظرف ریخته و در آخر دوباره تخم گشنیز و سیاهدانه ریخته و روی ظرف را دوباره سبزی ها را قرار میدهیم.
برای آب ترشی آب را میجوشانیم.پس از جوش آمدن خاموش میکنیم. نمک میریزیم و حل میکنیم، میچشیم.اگر شوری مناسبی داشت میگذاریم ولرم شود.بعد از اینکه ولرم شد سرکه میریزیم در حدی که تیز نباشد و طعم مطبوعی داشته باشد.و این آب را بصورت ولرم روی مواد میریزیم و درش را کیپ میبندیم و به مدت یک ماه درون فضایی خنک و تاریک قرار میدهیم.
نوش جان💕