سلام خانوما ، من دخترم ۱۴ماهشه همیشه بعد تعویض پوشکش براش پماد کالاندولا میزنم یه جوریه که پوستش عادت کرده یه بار نزنم میسوزه پوستش وقرمز میشه ، آیاضرر داره واسش ؟ تو بزرگسالی مشکلی پیش نیاد براش😢
همیشه هستند کسانی که نمیخواهند، پرواز توراببینند...توبه پرواز فکر کن نه به آنان😎😎😎دخترم لبخندت اوج رویاهای من است😍
سعي كن كمتر بزني ولي تا جايي كه ميدونم كالندولا گياهيه.ميتوني جاش زينك اكسايد بچه بزني اون بي ضرره
یکبار دیگر چهره ها بدون ماسک زیباترین لبخند را تکرار خواهند کرد،دیدار ها هر روز زنده خواهد شد و آغوش ها لبخند خواهد زد.حرف کسی در سرفه پژمرده نخواهد شد و کافه ها از آهنگ فنجان و قاشق مست خواهند شد،و من میدانم آن روز نزدیک است....
به کالاندولا عادت کرده تا حالا پمادای دیگه رو هم امتحان کردم باز سوخته
ولي زينك اكسايد اصلا نميذاره بسوزه ها
یکبار دیگر چهره ها بدون ماسک زیباترین لبخند را تکرار خواهند کرد،دیدار ها هر روز زنده خواهد شد و آغوش ها لبخند خواهد زد.حرف کسی در سرفه پژمرده نخواهد شد و کافه ها از آهنگ فنجان و قاشق مست خواهند شد،و من میدانم آن روز نزدیک است....