این که چیزی نیست من گوشامو با برگ کاهو تمیز میکنم خواهر
از یک دی 99 نه تاپیک میزنم نه کامنت میزارم جهت اعتراض به وضعیت سایت! قراره به مدت یک سال اینجا نباشم؛ میشه هروقت امضامو دیدی برام دعا کنی؟ شاید تو بهش بگی قبول کنه و یه نگاه به منم بندازه(:
خر پولای عزیز میشه واسه من یه صلوات هزینه کنید ؟؟؟دمتون گرم
اگه لطف کنیدو منو و ارزوهامو یه صلوات مهمون کنید ممنون میشم دوستای دوست داشتنی ! خدایا ، خدای خوب و مهربونم بخاطر این همه نعمتی که همیشه دراختیارم بوده و قدرشو ندونستم الان یباره میگم شکرت ! پیشاپیش ممنونم که منو به همه خواسته هام میرسونی و ارزوهام و بزودی خاطره میکنی واسم !
خدایا مامان بشم دوباره ولی نی نی مو سالم تو بغلم بزار، خدایا درد از دست دادن خیلی سخته ، خدایا هر روز بهش فکر میکنم هر روز💚 اون موقع وقتی فهمیدیم باردار شدم اسمشو گذاشتیم عدس ، اینجور صداش میزدیم💚 خدایا برش گردون بهم عدسمو 🙏💚 اون آغوش منو میخواد.. منم بوی تنشو ...🤱🏻
دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
اما شوهرم هی بهم پول میده و به حسابم پول میریزه . و ...
خخخخخ
همسرم رو خیلیییی زیاد دوسش دارم و عاشقشم .خدایا به خاطر تموم نعمتهایی که به من داده ای و خواهی داد سپاسگزارم .خدایا بابت فرزند سالم وصالحی که به من دادی هم خیلییی سپاسگذارم .