رتبم ۱۱۰۰۰ منطقه ۲...همینجا یه تعدادی از کاربرا خندیدن و گفتن با این رتبه فقط به پیراهای آزاد باید فکر کنی در حالیکه نمیدونستن که تو منطقه ۲ کشور تعداد دوطلبا بیشتره و رقابت سنگین تره...۱۱۰۰۰ تو منطقه ۲ خوبه در حالیکه تو مناطق ۱ و ۳ نمیشه باهاش پرستاری روزانه آورد...
عزیزم منم رتبم خوب شده ۶۰۰۰ منطقه دو ولی چون با شرایط سخت پرستاری نمی تونستم کنار بیام و ب مامایی هم علاقه نداشتم رفتمعلوم ازمایشگاهی فارسی ۳۵ عربی ۵۸ دینی ۶۵ و زبان ۶۱ ریاضی ۳۵ زیست ۵۸ فیزیک ۴۵ و شیمی ۳۰
رتبم ۱۱۰۰۰ منطقه ۲...همینجا یه تعدادی از کاربرا خندیدن و گفتن با این رتبه فقط به پیراهای آزاد باید ف ...
خوب شدی عزیزم واقعا احسنت هم بچه داری وخونه دار و کنکورافرین راستی من خیلی ریاضی و فیزیک مشکل دارم نمیدونم کامل بخونم یا مبحثی اصلا از کجاشون شروع کنم😔😖😖😖😖😓
راستش عزیزم من برای فیزیک از کتاب میکرو گاج استفاده کردم و واقعا موثر بود من هم مشکل داشتم با فیزیک ولی کاری ک کردم نکات تستی رو از ت پاسخنامه میکرو یادداشت میکردم و اونا رو هی مرور میکردم تا ملکه ذهنم بشه
خوب شدی عزیزم واقعا احسنت هم بچه داری وخونه دار و کنکورافرین راستی من خیلی ریاضی و فیزیک مشکل دارم ن ...
هیچی رو حذف نکن تا کنکور وقت زیاد مونده سعی کن تا جایی که میتونی حذف نکنی و بخونی رمز موفقیتت تو این درسا فقط تست و تست و تست ببین سه بار گفتم خیلی مهمه که تست زیاد کار کنی تا به تسلط برسی