لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣
برحذر باش! و از تنپروری و بیحوصلگی بپرهیز. این دو خصلت به طور حتم تو را از بهرههای دنیا و آخرت هر دو محروم خواهد ساخت. در باقیماندة عمر خود عمر از دست رفته را جبران کن...
دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶♀️
دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶♀️
باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
خودم دهه ۸۰ نیستم ولی یه خواهر شیطون و شیرین دهه ۸۰ دارم.😁😋
Never stop dreaming↔Never give up 🌟 I have a whole little world🌏🗺 in my mind 🔸اگر با نظراتم مخالف هستید، لطفا ریپلای نکنید، نظرات متفاوتند.♾ بنا به دلایلی درخواست دوستی را قبول نمی کنم.❌🙏 💥 📌📵⬅شاید به خاطر مشغله تحصیلیم یه مدت توی سایت کمتر فعال باشم.🤓🙈🎓📚 🌹لطفا برای رسیدن به هدفم برام یه صلوات بفرستید،خیلی ممنونم.⚘🙏 °°° ↩من می توانم و موفق می شوم.🔜🎯 💃●قانون جذب😃❤💁🔝 یک عدد دختر عینکی👓 هستم.🤓😎👓😍 باهدف، مهربون، درون گرا و دمدمی مزاج!!!🙈😂❤👌 شکمووو🍕🍔🌭🌮🍟🍰🍫🍬🍦🍝🍿🍣🍹☕🍽 🔚 شاد زیستن😃💖👍 🔚.
تو متفاوتی ....... ....... چون ....... 👈👈 من عاشقتم 😊😎 به ما کارونی میگین ماکارانی؟ 😐 خاک بار ساراتان (فان) 😂 هر کی کله پاچه دوست نداره با من نحرفه 😒😋🐑 + چه نسبتی باهات داره ؟ _ قول داده محرمش بشم 👰❤ عاشق تو شدن دومین اتفاق مهم دنیا بود .... و پیدا کردنت اولیش 🌱💚🌈 یه دل داری و هزار دلبر؟ یه وقت گُشنه نمیری کفتار 😒😏کاربر قدیمی ام 😒