ببین کاره خامه کشی خیلی تکنیک و قلق داره و حتما باید زیر نظر ی مربی اموزش ببینی برای کار...چون اصلا تکنیک ها و حتی پخت کیک چیزی نیست ک تو نت بخوای درش بیاری...من خودم از زمان مجردی کیک درست میکنم ینی الان ۵ ساااااله ...اما زمانی ک رفتم کلاس تازه قلق گیری هارو فهمیدم...ی دکور اسون حتی ب نظر شما ک بیننده ای خیلی کار داره...و بر حسب تجربه ای ک دارم باید سبک سلیقه مردم شهرت رو بدونی من تهرانم خب معمولا تهران کارای ساده تر تاپر و گل شکری مورد استقبال...و حتی مشتری ها از کارای عجیب و خامه کشی های ابر و بادی من خوششون نیاد...اما کارام رو ک اینجا گذاشتم چون بخشی از اعضای اینجا معمولا تو شهرای مختلف زندگی میکنن ...کارای مدرن مورد استقبال نبود تازه اونجا بود ک فهمیدم هر شهری علاااوه بر تفاوت فرهنگ تو چیزای کوچیک هم تفاوت سلیقه دارن...ببین اینارو میگم چون میخوای کار خونگی شروع کنی....شمام همینه باید یواش یواش سلیقه مردم شهرت دستت بیاد ب قنادی های مورد قبول شهرت سر بزن ببین چطوری کیک درست میکنن و صد در صد شما باید بهتر از اونا باشی...
شیرینی خشک هم کار نکردم نمیدونم