هیچی از سیسمونی نخریدم،میخوام سر بذارم به بیابون.اخه پولا هم دیگه برکت نداره از بس گرونیه،به شکمت میرسی،دکتر میمونه،به اون میرسی لباس میمونه،به اون میرسی اجاره خونه میمونه. فقط اگه یه چیزی بود که میشد هوا بخوری سیر شی خیلی خوب بود
من رفته بودم همدان ماه گذشته رفتم سعیدیه تو یکی از پاساژا یدونه ویفر خریدم با دوتا شکلات کوچیک گفت ۸ ...
خیلی هس آب معدنی ۲تومنی با دوتا آبمیوه 😲😲😲بخدا فروشنده یجوری نگام کرد گفت قبلش قیمت ها رو چک کنین😂😂😂
اگر میدانستم انسان را به خاک میسپارند خاک میشدم تا تورا به من بسپارند♥️♥️در جلگـه ی چشـمان «تــو» بـی تـاب تـرینـم...! 😍 دوصتٓ داشتَنَت ثٓال بہِ ثٓال پآکنِویسٓه مَشقَم شُدهِ^~^💕 •∞• پایـبندَم تا "پایِ جان" بـه تَمـامت💛💚وقتی دو نفر همو دوست دارند (دیگه فاصله ی سنی مهم نیس)💙🥰┅✶نَبـوده✶نيـست✶وَ نَخوآهَـد بود ✶عـَزيـزتَــر اَز تُ ✶ڪسى بـَرآىِ من..💚💚💚💚💚عشق من هر چقدر ڪه بیشتر میگذره ❣بیشتر میفهمم ❣ڪه چقدر دوستت دارم ...❣چقدر دیوونتم ❣چقدر منو تو بهم میایم ❣تو بهترین انتخاب عمرمے ،❣مغرورم بخاطر داشتنت ❣تا ابد و یک روز عاشقتم ...😍
من امروز خواستم یه پلاک نقره بگیرم توش نگین کاری بود، گفت ۲۵۰ دوگرم بود، ارزش داره بنظرت؟
نمیدونم عزیزم کادو می خوای یا واسه خودت
اگر میدانستم انسان را به خاک میسپارند خاک میشدم تا تورا به من بسپارند♥️♥️در جلگـه ی چشـمان «تــو» بـی تـاب تـرینـم...! 😍 دوصتٓ داشتَنَت ثٓال بہِ ثٓال پآکنِویسٓه مَشقَم شُدهِ^~^💕 •∞• پایـبندَم تا "پایِ جان" بـه تَمـامت💛💚وقتی دو نفر همو دوست دارند (دیگه فاصله ی سنی مهم نیس)💙🥰┅✶نَبـوده✶نيـست✶وَ نَخوآهَـد بود ✶عـَزيـزتَــر اَز تُ ✶ڪسى بـَرآىِ من..💚💚💚💚💚عشق من هر چقدر ڪه بیشتر میگذره ❣بیشتر میفهمم ❣ڪه چقدر دوستت دارم ...❣چقدر دیوونتم ❣چقدر منو تو بهم میایم ❣تو بهترین انتخاب عمرمے ،❣مغرورم بخاطر داشتنت ❣تا ابد و یک روز عاشقتم ...😍
جراتم نمیکنیم صدامون دراد ۲مرغ بخای بخری حدودا ۴کیلو میشه ۱۶۰ هزار واسه یه مرغ هورمونی
اره واقعا.
همسرم رو خیلیییی زیاد دوسش دارم و عاشقشم .خدایا به خاطر تموم نعمتهایی که به من داده ای و خواهی داد سپاسگزارم .خدایا بابت فرزند سالم وصالحی که به من دادی هم خیلییی سپاسگذارم .
واسه خودم. بعد اومدم خونه قیمت رو نگاه کردم. 23/56 بود اون خیلی گرون گفت
نقره خوشگله اگه دوس داری وتوان مالیش داری بگیر