2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

آب سیب زمینی و پیاز رو کامل بگیر و فقط سفیده تخم مرغ بزن پودر کیک هم بریز .سعی کن خیلی کلفت و فشرده نشه .اوایل پخت درش رو بذار بعد که صدای جایز و ولزش در اومد درشو بردار

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
2728

آب پیاز وسیب زمینی رو کامل بگیر

نان باگت رو تست کن و از پودرش داخل کتلت استفاده کن 

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
گوشت... سیب زمینی با رنده ریز...تخم مرغ و پیاز. ..آب سیب زمینی و پیاز و نگیر...فلفل سیاه و زردچوبه و ...

آبشو که باید بگیریم وا نره

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
آبشو که باید بگیریم وا نره

آبش رو بگیره بی مزه میشه...فقط باید موقع سرخ کردن با دست فشار بده آبش گرفته بشه...از اول آبش رو بگیره بی مزه میشه...فوت کوزه گری هست..تعریف از خود نباشه آشپزیم عالیه😄

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
ارد نخودچی ندارم

آرد بزن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

منم شوهرم نمی‌خورد می‌گفت گوشتش نمیپزه حالا سیب‌زمینی و گوشت چرخ کرده رو اول میپزم بعد پیاز رنده میکنم آبشو یه کم میگیرم  تخم مرغ  و فلفل و زردچوبه و یه کم رب اضافه میکنم سرخ میکنم اینطوری دیگه خوب میپزه

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...
آبش رو بگیره بی مزه میشه...فقط باید موقع سرخ کردن با دست فشار بده آبش گرفته بشه...از اول آبش رو بگیر ...

من همیشه آبشو میگیرم

خوشمزه هم میشه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730