باید چند بار درست کنی تا بالاخره دستت بیاد دیگه...
من خودم خونه مادرم یه نیمرو نمیزدم الان از روز اول ازدواجم چنان غذاهایی میذارم خودم متعجب میشم ک اینو من درست کردم؟؟؟؟
من خودم مرغ توی خورشت نمیخورم
مرغ رو با یه کم زردچوبه و دو تا سیر بنداز تو ابجوش تا بپزه...
بعد دربیار خنک ک شد ریش ریش کن و استخوناشو بریز دور...بعد یه کم قارچ تفت بده و سیب زمینی سرخ کن و گوجه سرخ کن و لحظه اخر زرشک تفت بده و مرغارو بریز توش و ادویه هاتو بزن عالی میشه...
کباب هم ک کلا باید چند بار درست کنی تا دستت بیاد...اولا گوشتت چربی دار باشه و مخلوط باشه بهتره...نسبت پیاز به گوشتت 1 به 4 باشه بعدش پیازتو با گوشت کوب برقی پوره کن اگر رنده کردی هم حتماااااااا اب پیازتو کامل بگیر...بعدشم ک با گوشتت قاطی کن و فلفل و نمک و پاپریکا بزن و انقدر ورز بده تا حالت چسبندگی بگیره بذار یخچال بمونه بعد دربیار ورز بده و سیخ کن...
کباب جوجه هم ک مرغتو بذار تو پیاز رنده شده فراوون و اب لیمو و زعفرون فراوون و فلفل و نیم ساعت اخر نمک بزن...
یا الان فصل کیوی من مرغ و ماهی رو تو کیوی رنده شده هم مزه دار میکنم خوب میشه...