2726

قیمه داریم

شما هم تهچین درس کن 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
من بیشتر ب شوهرم اهمیت میدم چون خیلی دوس داره تنوع غذا رو...دوس داره اشپزیم خوب باشه اما کلا من اشپز ...


باید چند بار درست کنی تا بالاخره دستت بیاد دیگه...

من خودم خونه مادرم یه نیمرو نمیزدم الان از روز اول ازدواجم چنان غذاهایی میذارم خودم متعجب میشم ک اینو من درست کردم؟؟؟؟

من خودم مرغ توی خورشت نمیخورم 

مرغ رو با یه کم زردچوبه و دو تا سیر بنداز تو ابجوش تا بپزه...

بعد دربیار خنک ک شد ریش ریش کن و استخوناشو بریز دور...بعد یه کم قارچ تفت بده و سیب زمینی سرخ کن و گوجه سرخ کن و لحظه اخر زرشک تفت بده و مرغارو بریز توش و ادویه هاتو بزن عالی میشه...

کباب هم ک کلا باید چند بار درست کنی تا دستت بیاد...اولا گوشتت چربی دار باشه و مخلوط باشه بهتره...نسبت پیاز به گوشتت 1 به 4 باشه بعدش پیازتو با گوشت کوب برقی پوره کن اگر رنده کردی هم حتماااااااا اب پیازتو کامل بگیر...بعدشم ک با گوشتت قاطی کن و فلفل و نمک و پاپریکا بزن و انقدر ورز بده تا حالت چسبندگی بگیره بذار یخچال بمونه بعد دربیار ورز بده و سیخ کن...

کباب جوجه هم ک مرغتو بذار تو پیاز رنده شده فراوون و اب لیمو و زعفرون فراوون و فلفل و نیم ساعت اخر نمک بزن... 

یا الان فصل کیوی من مرغ و ماهی رو تو کیوی رنده شده هم مزه دار میکنم خوب میشه...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
آخ ک دلم خواست 😋

من بلد نیستم پاک کنم قبلن مادرشوهرم می‌پخت میگفت بیایید الان یه سالی هست نخوردم الان که اسمشو دیدم مردد شدم بگیرم یا نه 

خواص سوره های قرآن رو سرچ کنید😍 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
چجوری میپزید من تاحالا نپختم

عزیزم میذارم دو ساعت تو زودپز کامل میپزه توش سیر و فلفل و زرچوبه و پیاز میریزم تا بوش گرفته شه بعد تو یه ظرف دیگه میذارم بر حسب تعداد عدس بپزه زود پز رو که باز کردم سیرابی کامل پخته شد پیاز داغ میکنم سیرابی رو توش تفت میدم رب میریزم یه دونه هم سیب زمینی نگینی خرد میکنم همه رو میریزم داخل عدس نمک هم میریزم توش میپزه جا بیفته قشنگ

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730